Evde kimse yok bende synı şekilson ses izliyorum dehşet bişey
20.42 jenerik
inşallah çok süper bi oyuncu oynar al pacino olsa süper olur yaEvde kimse yok bende synı şekil
Yüce Efendinin yüzünü göstermezler İnşallah
Şişman ya hani bana Şişko Nuri gibi geldi ama bence o değildirinşallah çok süper bi oyuncu oynar al pacino olsa süper olur ya![]()
oha oha senaryoda artık isim yazmıyo pana yazım grubu yazıyo vay beesenaryoda ismi yazmayan tek dizi vadi herşeyiyle farklı bu değişikliği neye borçluyuz acaba
pana yazım grubunda kim bilir kaç kişi vardır neden böyle bişey yaptılar çözemedim raci,bahadır ve cüneyt in isimleri yazsaydı keşke
Ne?Bahadır abi ve raci abi yazmayı bırakmışlar haberiniz ola
yav aga ne şişko nurisi Allah aşkınaReyting konusunu geçtik
Şişman ya hani bana Şişko Nuri gibi geldi ama bence o değildir
demek ki ismini vermek istemedikleri birileri varoha oha senaryoda artık isim yazmıyo pana yazım grubu yazıyo vay beesenaryoda ismi yazmayan tek dizi vadi herşeyiyle farklı bu değişikliği neye borçluyuz acaba
pana yazım grubunda kim bilir kaç kişi vardır neden böyle bişey yaptılar çözemedim raci,bahadır ve cüneyt in isimleri yazsaydı keşke
Klasik olacak ama kaynakBahadır abi ve raci abi yazmayı bırakmışlar haberiniz ola
bahadır abi habertürk tv katılmıştı orda söyledi izledim bendeKlasik olacak ama kaynak
Cook saolbahadır abi habertürk tv katılmıştı orda söyledi izledim bende
raci şaşmaz forumdan duydum vadi forumda panafilmden öğrenmiş onlarda