- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
son bölüm o kadar güzeldi ki beklentileri tavan yaptılar artık buradan geri dönüş yok hep daha iyisi
doğru diyorsun da adamlar 1 hafta da o gördüğün aksiyon sahnelerini çekiyor biz de buradan o olmamış bu olmamoş gibi eleştilerde bulunuyoruz yanlış anlama sözüm bitek sana deil bazen bnde çok eleştiriyorum ama inan işleri o kadar zor ki adamlar nereye yetişecekler ben bu işten bişey anlamadımpatlama efekti pek olmamis gibi![]()
doğru diyorsun da adamlar 1 hafta da o gördüğün aksiyon sahnelerini çekiyor biz de buradan o olmamış bu olmamoş gibi eleştilerde bulunuyoruz yanlış anlama sözüm bitek sana deil bazen bnde çok eleştiriyorum ama inan işleri o kadar zor ki adamlar nereye yetişecekler ben bu işten bişey anlamadım
herkezi memnun etmek çok ama çok zor bir iş allah yardımcıları olsun
o dediğin kısaltma işi yapımcıyla alakalı deil kanal yönetimi sana bunu diretiyor çünkü reklam gelirlerini ancak bu uzun zaman dilimi içerisinde alabiliyorlar vadi 70 dakika olsun o izlediğin aksiyon sahnelerini asla göremezsin maliyetini karşılamaz belki vadi diye bir dizi de olmazdıhaklisin abi ama yapacaklarsada tam yapsinlar mesela en kolayindan 1 hafta az mi geliyor onlara dizinin saatini kisaltinlar 2 saat yerine 70-80 dk arasi bisey olsun ozaman 1 hafta hayli fazla gelir biz de daha kaliteli seyler izleriz![]()
eskiler efsane her yönüyle tartışılmazeski müzikler çok daha güzel yenileri hiç yakışmıyor eski cendere çaldı herkes birr an da yoğunlaşladı o sahneye

Aynen. Geçen bölüm son sahnede Dayan Kalbim'in Elif için olan versiyonu çalsaydı ne kadar farklı olurdu? Sıradan.doğru müziğin doğru sahnede kullanılması çok önemli gerçekten bu dediğim olunca vadi adamı fena coşturuyo geçen bölüm bunun kanıtı
aynen öyle müzikler çok çok önemli gökhan kırdar kilit bi noktada geçen bölüm herkes coştuysa bölümün güzelliği kadar müziklerde etkiliydiAynen. Geçen bölüm son sahnede Dayan Kalbim'in Elif için olan versiyonu çalsaydı ne kadar farklı olurdu? Sıradan.
aynen vadi bi başka ne izlesekte yerini tutmuyo tutmazÖzledim ya zaman geçse vadiyi seyretsek
Asla tutmaz efsane ya vadi gerisi teferruataynen vadi bi başka ne izlesekte yerini tutmuyo tutmaz
orası öyle zaten tartışılmazAsla tutmaz efsane ya vadi gerisi teferruat
Oha özete bak fena bir bölüm geliyor yineOff gel artık Perşembe ömrümü yedi şu Perşembeler
2023'e kadar Vadiyi görebilecek miyiz acaba ölürüz belki sırf PERŞEMBLERİN YÜZÜNDEN
![]()