Kurtlar Vadisi Pusu 201. Bölüm Yorumları

ihanet eden kardeşim olacağına kendi ellerimle öldürdüğüm kardeşi tercih ederim [ abdülhey çoban]

BU JENERİK MÜZİĞİ İLK VADİDEKİ MÜZİK DEİL Mİ
Ben de onu diyorum işte abi ilk sezon jenerik müziği :D

Bölüm iniyor ben bu bölümü en az 30 kez izlerim arkadaş :D

Fatma'nın oyunculuğunu çok itici buluyordum, 200. bölümde çatışma sahnelerinde gözünü filan kırpması yapmacıklığın sınırlarını zorluyordu.

Ölmesine sevindim.
böyle basit ve gereksiz bi karakteri bu kadar abartan @Yasin93 kardeşime selamlar :d

bu arada margaret i oynayan oyuncu mükemmel rol yapıyo ya bunu söylemeyi unuttum harika bi oyuncu gerçekten

agalar bu pusatın kızkardeşi nerlerde yaaaaaa..kocaya falanmı kaçtı buuuu...bacaklarını kırcam bi yakalarsam....:bağır::bağır::bağır:(b)(b)(b):bilmem::bilmem::bilmem:

agalar bu pusatın kızkardeşi nerlerde yaaaaaa..kocaya falanmı kaçtı buuuu...bacaklarını kırcam bi yakalarsam....:bağır::bağır::bağır:(b)(b)(b):bilmem::bilmem::bilmem:
dizide göstermiyolar artık aga boşver göstermesinlerde :D

siz sofiyi beğenmiyorsun ama o kadında iyi oyuncu tabi ki margaret başka
yok yok o da toparladı iyi artık amerikadaki cahit sahnelerinde beğenmiyodum ama türkiye ye dönünce o da gerçek oyunculuğu gösteriyo

yok yok o da toparladı iyi artık amerikadaki cahit sahnelerinde beğenmiyodum ama türkiye ye dönünce o da gerçek oyunculuğu gösteriyo
bence bu sene ki iki genç yeni karakterler sarp ve murat gerçekten iyi oynuyorlar çok yakıştılar vadiye

ule bu cahitde az malın gözü değilmiş haaaaaaaaaa....kart zampara çıktı....adam tek tabanca dolaşmıyomuşş...kuşununda tabancası varmış...hem su sıkıyo buuuuuuuuu...:F:F:F:F

ule bu cahitde az malın gözü değilmiş haaaaaaaaaa....kart zampara çıktı....adam tek tabanca dolaşmıyomuşş...kuşununda tabancası varmış...hem su sıkıyo buuuuuuuuu...:F:F:F:F
hahahaha :kiki: :kiki:

bence bu sene ki iki genç yeni karakterler sarp ve murat gerçekten iyi oynuyorlar çok yakıştılar vadiye
aynen ikisi de karizmatik ikisi de iyi oyuncu bence vadiye bu yıl giren ve şuan devam eden oyuncular çok iyi rol yetenekleri çok iyi %90 ının
ömer baba ve nazife anne bu yaşta döktürüyolar yeminle ya

aynen ikisi de karizmatik ikisi de iyi oyuncu bence vadiye bu yıl giren ve şuan devam eden oyuncular çok iyi rol yetenekleri çok iyi %90 ının

:F:F:F:F

ya arkadaş bir geldin bizi bitirdin biraz yavaş
benim hızımı eınştayn bile ölçemiyooooooo...ama bu cahit benden bile hızlı girdi kavşağaaaaa....bu gidişle tırı devirecekkk..ama devirdiği tırın tekerleği yokkkkkk....suyla çalışıyiiiiiiiiiiii.....zuhahahaaaaaaaaaaaa.:F:F:F:F(b) tırı merak eden sondaaa...

cahit bence polatla birlikte haraket ediyor bu da izleyenlere ters köşe olacak

demedi demeyin agalarrrrrrrr...bu aynura tapınakçılara çalışıyorrrrrrrr...üstelik fatma ile haydarı öldürtende oooooooo..bakın çıkcak ilerdeeeeeeeeee görürsünüzzzzzzzzz..:bilmem::bilmem::bilmem::ok::J

demedi demeyin agalarrrrrrrr...bu aynura tapınakçılara çalışıyorrrrrrrr...üstelik fatma ile haydarı öldürtende oooooooo..bakın çıkcak ilerdeeeeeeeeee görürsünüzzzzzzzzz..:bilmem::bilmem::bilmem::ok::J
Bence Akif tapınakçı olsa o zaman varyaa. Hem bütün fanlar sevinçten havaya uçarız, hem de dizide heycan iyice katlanır :Z :Z

Bence Akif tapınakçı olsa o zaman varyaa. Hem bütün fanlar sevinçten havaya uçarız, hem de dizide heycan iyice katlanır :Z :Z
yok artık aga bence ters köşe değil saçmalık olur bunca yaptığı şeyler ne olacak :d

jenerikteki kartal sesi mükemmel ya gökhan kırdar ı övecek kelime bulmaya çalışıyorum ama bişey bulamıyorum :D

yok artık aga bence ters köşe değil saçmalık olur bunca yaptığı şeyler ne olacak :D

jenerikteki kartal sesi mükemmel ya gökhan kırdar ı övecek kelime bulmaya çalışıyorum ama bişey bulamıyorum :D
yle bir saçmalık yaparlarsa hiç umursamam vallahi. İnşallah öyle bir 'saçmalık' yaparlar. Görmezden gelmeye razıyım. Emin çol çoğu kişi de razı olur :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato