Kurtlar Vadisi Pusu 201. Bölüm Yorumları

Aynura ölmez beyler kgtye bir kız lazım sap sap olmaz. :F

şamil bence de ölmemesi gereken karakter kgt de alptekin de öyle

Harikaydı Sonunda Kızını aldı nazife anneye çok üzülüyorum ama ya :(

Nazife anne iyileşebilir belki Elif geldi :D
Fatmanın ölmesine çok üzüldüm keşke ölmeseydi
Hala bölümün şokundayım internetten indirip izleyince bira olsun geçer :D

ŞİMDİ SON SAHNEYİ İZLİYORUM ELİF TÜRKÜSÜ EŞLİĞİNDE SEZONA DAMGA VURAN SAHNELERDEN BİRİ OLACAKTIR İNANILMAZ DUYGU YÜKLÜ

o son sahne daha çok konuşulur vadi tarihine geçen bi sahne oldu o derece muazzamdı

bence gökhan kırdar eleştirilere cevap veriyor sezon başında epey bir eleştirmiştik helal olsun demek ki siteleri ona gelen şikayet maillerini dikkate alıyor

büyük üstat ronald için son bölümler geliyor gibi Şu 2 bölümdür tapınağın üstündeki yüce efendi kişisinden bahsediliyor artık devreye o gelicek yalnız bence tapınakçıların büyük üstad ve margaret gibi önemli üyelerin İstanbul da olmaları bence senaristlerin kendi hayal dünyasındaki kurgusu değil İstanbul un tapınakçılar için önemini vurguluyorlar istanbul da banka da kuran rothschild ailesi üzerine yoğunlaşıyorlar gibime geliyor

Vadi deki dengelere ali koç ve aziz yıldırım üzerinden fenerbahçe deki iç dengeler de katıldı galatasarayı da baron olması sonrasında ortadoğu da önemli enerji şirketlerin ihalelerini alan murat yönetiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ve bölümü indirme zamanı halen daha şoktayım ya nasıl bir dizidir bu Ey Allah'ım :D

VE EFSANE BÖLÜM

Jenerik değişti agalar tıklayın görün :D

Son düzenleme:
Fatma'nın oyunculuğunu çok itici buluyordum, 200. bölümde çatışma sahnelerinde gözünü filan kırpması yapmacıklığın sınırlarını zorluyordu.

Ölmesine sevindim.

ihanet eden kardeşim olacağına kendi ellerimle öldürdüğüm kardeşi tercih ederim [ abdülhey çoban]

Ve bölümü indirme zamanı halen daha şoktayım ya nasıl bir dizidir bu Ey Allah'ım :D

VE EFSANE BÖLÜM

Jenerik değişti agalar tıklayın görün :D
BU JENERİK MÜZİĞİ İLK VADİDEKİ MÜZİK DEİL Mİ

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp