Kurtlar Vadisi Pusu 201. Bölüm Yorumları

Usta geri döndü :D

Polat Polat !!!!!!

Margerrt çıldırdı :D

Polat Elifi bırakacak :D Arabaya gidecek yüzünü açacak gülecek orada bitecek :D

Elif Dedim !!

Offf ağlayacam ya :T bu bölüm süperdi ya süperdi süper Vadi taeihinin en müthiş bölümlerinden birisi

Son düzenleme:
polatt geri döndü sonunda sonunda ya elifi aldı ayy ağladım valla ya

Cahit'e uyuz oldum ne yapmaya çalışıyor. :bağır:
Son sahne çok duygasıldı beya, içim gitti.

bölüm tartışmazsı mükemmel ötesi ve sezonun en iyi bölümüydü süper ötesiydi müthişti harikaydı fevkaladeydi
201.bölüm kurtlar vadisi tarihine geçmiştir
gökhan kırdar 201.bölümle tarih yazmıştır naptı öyle ya coşturdu adam coşturdu
polat ağlayınca benimde gözler doluyo o kadar çok seviyorum ki adamı
polatın sahalara ödüşü mükemmel elifi alması süper nazife anne-ömer baba vadinin olmazsa olmazlarıdır
hem en üst düzey aksiyonun hem en üst düzey senaryonun yanı sıra bu kadar duyguda verebilmesi vadiyi inanılmaz bir dizi yapıyo

Bölümü değerlendirmeye kalksak işin içinden çıkamayız senaristler yine kalite farkını koymuş süper bir bölümdü Akifin hareketleri bile unutturdu bende kendini o derece diyorum bak müzikler zaten tarihe geçti daha ne denir. :D

İnternet yayını çok takıldı yarın tekrardan izliycem son kısımlarını ama gerçekten iyi bölümdü özellikle artı doping vermiş senaristler bu bölüm. :X :X

Son sahnede ağlayacaktım babam olmasa. Zor tuttum kendimi :(

bölüm süperdi gerçektende hele final polatımın ağlaması ay kıyamam ona ben
elife doya doya sarılamadıya polat içim yandı valla ne desem bilemiyorum valla

Son sahnede ağlayacaktım babam olmasa. Zor tuttum kendimi :(
benim gözlerim doldu polat hıçkıra hıçkıra ağlasa kesin ağlarım
kurtlar vadisini herhangi bir diziyle en ufak şekilde kıyaslamak hakarettir bunu söylim
senaristler çok süper adamlar 11.yıl toplamda 300.bölüm şu izlettirdikleri bölüme bak
vadi var ya ölse bile yani ölüsü bile müzikleriyle dirilir gökhan kırdar naptı resmen şov yaptı ezdi geçti

Elif dedim türküsü bu kadar mı uyar sahneye Gökhan Kırdar şov vardı bu gece ne diyelim. :D

ben bu bölümü nerden baksan 5-6 kere izlerim rahat izlerim

Bölüm süperdi ya yemin ediyorum. Ben bu bölümü en 100 kez izlerim abartısız :D Vadi tarihine geçti bubölüm müzikler nefisti Gökhan abi döktürdü :D

bu arada şunu demeden geçemicem bu bölüm ömer baba ile nazife anneye ayrı
bir hayran kaldım ömer babanın nazife anneyi bu kadar çok sevmesi bağlı olması
öyle güzel ki karısına üzülmesi fenalaşması şimdiki gençlerdede böyle sevgiler olsa keşke

Bi üzüldüm,bi güldüm,bi çoştum bütün duygularım birbirine karıştı.
vadiyi bu kadar büyük yapanda bu bence aga aksiyonlar müziklerle coştukça coşuyosun polat kızını alınca onun kadar seviniyosun ömer baba elifi görünce o yaşlı haliyle koşunca ne kadar seviniyosun polat ağlayınca üzülüyosun ne desem bilmiyorum ki vadi işte :D

Aynen orası da müthişti. Ömer Baba ve Nazife anne sahnesi de acayip duygusaldı, ama Elif Dedim her şeyi unutturdu :(