Kurtlar Vadisi Pusu 201. Bölüm Yorumları

Kimse vaktinde açamamış. Herkes 17.59'da açmış konuyu. :D

18.00'de açan var mı diye inceledim, olsaydı konu onun üzerine alınacaktı ama herkes 17.59'da açtığı için ilk açılan konu kaldı. :)

iyi olmuş içindeki ağır totali atarsın :F
O kanalın ismini anmıyorum bide logosu mu bırak ya zaten o kanalda kalite ne geziyor ona güldüm. :F

18.00'de açan var mı diye inceledim, olsaydı konu onun üzerine alınacaktı ama herkes 17.59'da açtığı için ilk açılan konu kaldı. :)
Ama ben tam 18.00'da açtım hatta bayağı saniye geçmişti. :T

Forumda saat yok ki, 18.00'da açalım. :D Benim PC'ye göre 18.00 olmuştu. :D

Saat 19.00 olduğunda Kurtlar Vadisi Bölümüne gir, konunun açılma saatini 17.59 olarak göreceksin. :)

Var tabii, neye göre belirliyoruz sanıyorsun. :D

Bak fragman konusuna pazartesi günü 19.54'te açılmış. :)

Aga geçen hafta doğru açmıştım aklımda olsa şaşırtmazdım yine seni. :D

Saat 19.00 olduğunda Kurtlar Vadisi Bölümüne gir, konunun açılma saatini 17.59 olarak göreceksin. :)

Var tabii, neye göre belirliyoruz sanıyorsun. :D

Bak fragman konusuna pazartesi günü 19.54'te açılmış. :)
Vardırda bizde görsek keşke. :X :T:

Aslında Vadi'nin yorum konusunu kim önce açacak diye yarışmamı yapsam sene sonunda ençok birinci olanda işte. :X :X

Okulda full seyrettiğim sahne :D

Efsane sahne ya gerçekten çok güzel hazırlamışlar helal olsun

Gaye gerçekten çok güzel bir kız alan Dünyanın en şanslı sayılı kişilerinden biri olur :D

Son düzenleme:
En çok fatmaya üzüldüm son zamanlarda sevmeye başlamıştım ama öldü Alptekin'e kavuşamadı

Ben jeneriğe yetişemedim nasıl olmuş :D

Oha oha ekibe ne oldu herkes ölmüş :(:(:(:( (ozan şuraya ağlama smile'sını koy ya :D)
İlk sezon jenerik müziği sonra link atarım bakarsın :)
Ağlama smile'ı var ya aga : ile T yap :D