O kanalın ismini anmıyorum bide logosu mu bırak ya zaten o kanalda kalite ne geziyor ona güldüm.iyi olmuş içindeki ağır totali atarsın
Ama ben tam 18.00'da açtım hatta bayağı saniye geçmişti.Kimse vaktinde açamamış. Herkes 17.59'da açmış konuyu.
18.00'de açan var mı diye inceledim, olsaydı konu onun üzerine alınacaktı ama herkes 17.59'da açtığı için ilk açılan konu kaldı.
dizi anlamında dedim yoksa acun ıykkkO kanalın ismini anmıyorum bide logosu mu bırak ya zaten o kanalda kalite ne geziyor ona güldüm.
Tek temenlim takas'ın görmemesi.dizi anlamında dedim yoksa acun ıykkk
Neye göre tam 18.00, forumun saati nerde yazıyor ?O kanalın ismini anmıyorum bide logosu mu bırak ya zaten o kanalda kalite ne geziyor ona güldüm.
Ama ben tam 18.00'da açtım hatta bayağı saniye geçmişti.
Kimse vaktinde açamamış. Herkes 17.59'da açmış konuyu.
18.00'de açan var mı diye inceledim, olsaydı konu onun üzerine alınacaktı ama herkes 17.59'da açtığı için ilk açılan konu kaldı.
Forumda saat mi var ki yahu?Neye göre tam 18.00, forumun saati nerde yazıyor ?
17.59'da açmışsın sen de forum saatine göre.
Saat 19.00 olduğunda Kurtlar Vadisi Bölümüne gir, konunun açılma saatini 17.59 olarak göreceksin.Forumda saat yok ki, 18.00'da açalım.Benim PC'ye göre 18.00 olmuştu.
Var tabii, neye göre belirliyoruz sanıyorsun.Forumda saat mi var ki yahu?Kendi saatime göre açtım.
Saat 19.00 olduğunda Kurtlar Vadisi Bölümüne gir, konunun açılma saatini 17.59 olarak göreceksin.
Var tabii, neye göre belirliyoruz sanıyorsun.
Bak fragman konusuna pazartesi günü 19.54'te açılmış.
Vardırda bizde görsek keşke.Saat 19.00 olduğunda Kurtlar Vadisi Bölümüne gir, konunun açılma saatini 17.59 olarak göreceksin.
Var tabii, neye göre belirliyoruz sanıyorsun.
Bak fragman konusuna pazartesi günü 19.54'te açılmış.
Aynen benim bilgisayarda da saat 18.00 olmuştu ve ben biraz beklemiştimForumda saat yok ki, 18.00'da açalım.Benim PC'ye göre 18.00 olmuştu.
Şimdi açsam bi tane?Kimse vaktinde açamamış. Herkes 17.59'da açmış konuyu.
Ben jeneriğe yetişemedim nasıl olmuşJenerik müziği değişmiş
Farkedenler ?
İlk sezon jenerik müziği sonra link atarım bakarsınBen jeneriğe yetişemedim nasıl olmuş
Oha oha ekibe ne oldu herkes ölmüş(ozan şuraya ağlama smile'sını koy ya)
En çok fatmaya üzüldüm son zamanlarda sevmeye başlamıştım ama öldü Alptekin'e kavuşamadı
İlk sezon jenerik müziği sonra link atarım bakarsın
Ağlama smile'ı var ya aga : ile T yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?