Pardon yanlış alıntı yapmışım rakip yok demişsin ya ona dedim kışkırtılı.kim kimin neyşine kışkırdı lo yine![]()
Pardon yanlış alıntı yapmışım rakip yok demişsin ya ona dedim kışkırtılı.kim kimin neyşine kışkırdı lo yine![]()
hayır bak buldun tebrikler
hayır bak buldun tebrikler
- Cahit Akif'i Kurtaracakcidiiyim

Old Castle Hotel de çekimler bitmiş sahnede cahit ve biri daha olacakmış biliyorum konuların açılma tarhine baktımcumadan sonra hepsini eklicektim zaten niye heycanlandım ki @xemrexxxbunlar dünkü bölümden önce bile olan resimler set resimlerine eklemişimdir belki
fragmanı açamazsınız boşuna uğraşmayın fragman pazartesi gecesi veya salı günü çıkacak ama çıkacak saatleri bilemezsiniz boşuna kendinizi yormayın![]()
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-11-sezon-set-resimleri.199020/page-5biliyorum konuların açılma tarhine baktımforumda oaly dün konuşulsa dün de paylaşırdım no problem
![]()
yanlız 199. ya da 200.bölüm olabilir yazısını bile kopyalamışsın panpa
konu açmıyoruz ki tabi kopyalayacamyanlız 199. ya da 200.bölüm olabilir yazısını bile kopyalamışsın panpa![]()
ben sana boşuna demiyorum senin içinde vadi aşkı var yanıp tutuşan- Cahit Akif'i Kurtaracak
- Leyla'nın Kardeşi Başına Bela Olacak
- Polat Alemdar En Yakın Zamanda Sahalara Geri Dönecek Yerini Hoca'ya Bırakacak
- Savaş Yeniden Başlayacak Polat Alemdar Poyraz'ı Kendi Elleriyle Öldürecek
- Polat ve Abdülhey En Kısa Zamanda Buluşacak.
Ekli dosyayı görüntüle 19297Ekli dosyayı görüntüle 19298Ekli dosyayı görüntüle 19299Old Castle Hotel de çekimler bitmiş sahnede cahit ve biri daha olacakmıştama bu ka yeter fragmana saklıyorum artık .F
Aşk ı memnunun sera sahnesinden sonra öyle bir eşy kalmadı sıfırın altındaben sana boşuna demiyorum senin içinde vadi aşkı var yanıp tutuşan
gs derin devletten de öte illumınategs de mi derin devlete girdi aboovv![]()