Kurtlar Vadisi Pusu 200. Bölüm Fragmanı

kimileri okur öğrenir kimileri yaşar öğrenir
ben tehdit etmem pişman ederim
racon kesmiyorum kafa kesiyorum
sonunu düşünen kahraman olamaz :D efsaneden inciler :D

@legolas9900 aga o koyduğun video küçükmüş bak şunu koyabilirsin :)

Fragmana bak ya Allahım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff neffffffffffffiiiis ya hadi bakalım kelimeler yetersiz :D

Polat her yere bomba yerleştirmiş Poyraz'ı patlatarak öldürecek elinde de kumanda var

Son düzenleme:
@legolas9900 aga o koyduğun video küçükmüş bak şunu koyabilirsin :)

Fragmana bak ya Allahım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff neffffffffffffiiiis ya hadi bakalım kelimeler yetersiz :D

Polat her yere bomba yerleştirmiş Poyraz'ı patlatarak öldürecek elinde de kumanda var

ekledim aga :D

muhteşem bir 200.bölüm bizleri bekliyor süper olacak

efsaneye son 1 gün artık mükemmel bir şölen olacak 200.bölüm

bu sezonun en süper en muhteşem bölümü olacak...totalde 13 üstü bekliyorummmmmm...zamanı geldi gariiiiiiiiiii...rekor bekliyozzzzzzzzzzzzzzz...garide garrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiii...:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:ok::ok::ok::ok::ok::oley::oley::oley::oley::oley::oley::gangnam::gangnam::gangnam::gangnam::gangnam::):):):)

tcp2x.png

Tapınakçıların adamı Akif'e silah uzatırken

tcp5c.png

tcp5z.png

Muhtemelen Erkan Kara'nın önündeki masaya silah koyuyor

tcp8j.png

tcp99.png

Cahit, Büyük Üstad'ı öldürmek isterken

tcp9w.png

tcpb9.png

KGT, Tapınakçılar'a operasyon düzenliyor

tcpcq.png

Tapınakçılar'ın baronları silah seslerini duyunca kaçışırken

tcpff.png

tcpg3.png

Mete Bey, Murat'ı korurken KGT ekibi ile çatışıyor. Bu arada Murat ayağından isabet almış ve sekerek yürüyor gibi görünüyor

tcphg.png

tcphy.png

Tapınakçılar'a operasyonda bulunan Abdülhey, Elif'i alan Cahit ile karşılaşıyor ve silahını yere doğru indiriyor

tcpm3.png

Tapınakçılar Akif'i kayalıklara doğru yola çıkarırken

tcppc.png

Kayalıklarda çatışma yaşanmış ve soldaki arabanın önünde birkaç kişi yerde görünüyor. Bu arada sağdaki şahsın karşıdaki kişilere silah doğrultmasına dikkat. Büyük ihtimalle karşıda KGT ekibi var

tcpsr.png

Kayalıkların üstüne dikkat edilirse, bir araba ve birkaç kişi aşağıdaki arabalara silah doğrultmuş. Fakat bu kişiler büyük ihtimalle Tapınakçılar'ın adamları. Pana Filmin logosunun hemen solundaki kişiler KGT ekibi diye düşünüyorum

tcpvj.png

tcpw4.png

tcpwf.png

Polat Alemdar, KGT ekibinin Tapınakçılar ve baronların toplantısına düzenlediği operasyonda. Elindeki düğme ile evi havaya uçurmak isterken

SON OLARAK EKLEMEK İSTEDİKLERİM:
tcqnr.png

Cahit'in yanından mavı gömlekli , kravatlı ve hafif beyaz saçlı bir adam geçiyor. Daha doğrusu Cahit bu adamı koruyor. Bu adam Büyük Üstad. Abdülhey Cahit'in üstadı korumasına oldukça şaşırmış

Okuduğunuz için teşekkür ederim akurtlarvadisiforumu.com_images_smilies_kvm_smile.gif

Kurtlar Vadisi Forumunda Yaman nickli arkadaşa teşekkürler

Benim de analizim az sonra geliyor agalar :D

Ekli dosyalar

• akurtlarvadisiforumu.com_images_smilies_kvm_smile.gif
    akurtlarvadisiforumu.com_images_smilies_kvm_smile.gif
    699 bayt · Hit: 5