Kurtlar Vadisi Pusu 199.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ee ne diyecek aga polat yazamaz ab, yazamaz patron müdür başkan reyiz kral vs. de yazamaz ne yazıcak anlamadım :D

onur tan kalitesini konuşturdu adam resmen yönetmenliği vadide öğrendi acayip geliştirmiş kendini çok kalite bi bölümdü aksiyonda çok yerindeydi atv nin saçmalığı olmasaydı şu bölüm tavan yapardı haftaya büyük merakla bekliyorum

çiğdem batur haklıymış bence 4 bölüm arasından sezonun en iyi bölümüydü
bölümde en beğendiğim nokta gökhan kırdarın operasyon müziğini kullanması oldu çoktandır onu bekliyodum :D
takas nasıldı ben seyredemedım ıyı yorum beklyorum senden

Kırsaçlı diye mi kaydedecekti. :F :F
hocam nasıldı bölüm

Bölümü pek beğenmedim. Sonları süperdi.
Cahit kendini bir halt sanıyo, çocukça planlar :D
Cahit Akif'e ne yaptı anlamadım 😕

ee ne diyecek aga polat yazamaz ab, yazamaz patron müdür başkan reyiz kral vs. de yazamaz ne yazıcak anlamadım :d

onur tan kalitesini konuşturdu adam resmen yönetmenliği vadide öğrendi acayip geliştirmiş kendini çok kalite bi bölümdü aksiyonda çok yerindeydi atv nin saçmalığı olmasaydı şu bölüm tavan yapardı haftaya büyük merakla bekliyorum

çiğdem batur haklıymış bence 4 bölüm arasından sezonun en iyi bölümüydü
bölümde en beğendiğim nokta gökhan kırdarın operasyon müziğini kullanması oldu çoktandır onu bekliyodum :D

Bence telefonda hiç kayıtlı olmaması lazımdı. :D Ben doğru bulmadım açıkçası.

Gökhan Reyiz otoban müziği ve İstanbul Mix vari operasyon müziğini kullandı sonunda.

Bölüm süperdi gerçekten sezonun en iyi bölümü haftaya Polat dönerse 200. bölüme cuk oturur. :D

takas nasıldı ben seyredemedım ıyı yorum beklyorum senden

hocam nasıldı bölüm

Geçen bölümle kıyaslarsak çok iyi abi akıcı gitti yönetmende güzel efektler katmış beğendim genel olarak aksiyonda vardı. :D

Gökhan Reyiz otoban müziği ve İstanbul Mix vari operasyon müziğini kullandı sonunda.

Bölüm süperdi gerçekten sezonun en iyi bölümü haftaya Polat dönerse 200. bölüme cuk oturur. :D

Geçen bölümle kıyaslarsak çok iyi abi akıcı gitti yönetmende güzel efektler katmış beğendim genel olarak aksiyonda vardı. :D
çok saol

Hepiniz beğendi de bi tek ben mi beğenmedim acaba? :D

bölüm tek kelimeyle süperdi benim 3 bölümdür beğenmediğim cahit-safiye sahneleri yoktu nasıl da belli oluyo vala hiçbi an sıkılmadım çok güzeldi
@china_shangai aga bölüm çok iyiydi efektler fena onur tan şekil yapmış bu bölüm :d

acaba şimdi vadinin tekrarını nerden seyredebılırım link var mı

bende bölümü beğendim geçen haftaki bölüme göre daha hareketliydi
akif ölmeyecek cahit kurtacak aklı başına gelmeye başladı

Az rastliyorum diziye ama nedense ben izleyince güzel bölümler oluyor :D
Gelecek hafta zor izlerim gibi ama :T

Bölüm harikaydı ya yemin ediyorum telefonun şarj bölgesinin demirleri kırılmasaydı canlı anlatım da şov yapacaktım :T Süper bölümdü be harikaydı harika :D

Bence o Akif'in o sahnesi hayal olabilir çünkü o müzik hep çıktığında Cahit hayal kuruyor o sahne %50 hayal

Şimdi sonunu izledim o nasıl bir sondur. :T

Ben de beğendim ama biraz erken bitince izleyesim olmadı sonuna baktım şimdi izlemediğim kısımları izledim gayet aksiyonlu olmuş.

200. bölümü çok merak ediyorum. :)

Bazı sahnelerde sanki müzikler değişti. (b)