Kurtlar Vadisi Pusu 199. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cahit'in yaşadıkları, Akif'in yaşadıkları derken Polat Alemdar'ın yaşadığı ortaya çıkacak. Çok iyi bir bölüm olacak.

Allah, Cahit ölür inşallah

oha for bu ne la 😱 ağzım açık kaldı son zamanlarda izlediğim en değişik fragman bunların hepsi 1 bölümde olacak off Allah ım süper ya
perşembe günü evde tekim son ses bu bölümü izlemek paha biçilemez be

cahit ölecek mi yoksa
akife noluyo öyle karaya kim silah doğrultuyo neler oluyo böyle

Oha Kara'nın kafasına silah dayamışlar İnşallah ölmez

Aga siz her zaman ne diyonuz unuttun mu ?
Fragman güzel olunca bölüm güzel olmuyor

Kara'yı silahı doğrultsa doğrultsa Erkan doğrultur. Hainlik yapıyordu ya en son, o yüzden. Hadi bu varsayımı salladım. Kara caymıştır, kandırmıştır. Bunu gören Poyraz ya da Mete Aymar işini bitirmek için tetiği çekiyordur. Her türlü şey olabilir.

olabilir valla dediklerin doğru bence de erkan olabilir
burası kurtlar vadisi burda herşey olabilir
akif cahit of of of inanılmaz ya

Oha Kara'nın kafasına silah dayamışlar İnşallah ölmez

Aga siz her zaman ne diyonuz unuttun mu ?
Fragman güzel olunca bölüm güzel olmuyor
yok aga o bazen oluyo
bu fragmandaki olaylar sadece olsa zaten bölüm süper olmaya yeter şuraya bakarmısın

Cahit vuruluyor bu iyi haber.
Ama ölmez.

Fragman çok iyi. Bekliyoruz...

olabilir valla dediklerin doğru bence de erkan olabilir
burası kurtlar vadisi burda herşey olabilir
akif cahit of of of inanılmaz ya

Cahit'te kafa gitti, her an herşey yapabilir. Bu sessiz falan ama korkacaksın böylelerinden. Adam kaldıramadı, bütün saçmalıkları yapıyor. Cahit yüzünden Polat kaldığı yerden devam edecek. Cahit bir de vuruluyor. Cahit ölmez ama o kadar da kurşun yedi. Birkaç bölüm hastanede geçirecek. Akif desen, o da hemen hemen öyle olur. Hareketli bir bölüm olacak yani, orası belli.

cahit ölmez bence de akife de neler yapmışlar acıdım biraz
polatın ortaya çıkması kesin zaten 200.bölümde sahalara dönüş ve tapınak baskını diyorum bakalım

Fragman analizim: (Kendimin)
Safiya, Polat ile Cahit'in fotoğrafına bakıyor ve Cahit'in abisinin adamı olduğunu anlıyor
Margeret,Büyük Üstada yalvarıyor lütfen onu benden alma diye ve bence almaz
Cahit Akif'e seni tapınakçılara vericem diyor ve bu kesinlikle bir oyun
Gezi Parkı olaylarını yeniden görüyoruz
Kgt Timi, Tapınakçılar ile savaşıyor açığa çıkacaklar gibi
Büyük Üstad'ın yanında Murat var Baron seçilmiş olabilir
Safiye iSTANBUL'A DÖNÜYOR
Biri Kara'ya silah doğrultuyor Erkan olabilir
Leyla, Margeret ile karşı karşıya
Cahit vuruluyor.

Resim yok amam İnşallah beğenirsiniz

Tapınak işine girdiler tamam da, bunu haşat edecekler gibi duruyor. Yavaş yavaş ilerlerseler daha iyi. Biraz hızlı ilerleniyor sanki. Başa ihtiyarlar heyeti ile bağlantılı bir adam geçecek ve tapınakçılar çökecek. Murat'ın caymasını bekliyorum ya da ölmesini bekliyorum. Sarp var daha perdenin arka kısmında. Umarım bu konuyu çökerterek bitirmezler. Bitirlerse aynı yerden tekrar ederek devam ederler sanki. Bitirecekseniz de, final bölümünde bitirin. Gerçi farklı farklı şeyler var. Onlarla devam ederler. O değil de, bu tapınak olayı en iyi işlendiği Kurtlar Vadisi'nin ilk haliydi.

Kesinlikle katılıyorum.Pusu da pek güzel yapamadılar

hele şükür dizinin 3 bölümdür zayıf noktası olan amerika ve safiye-cahit sahneleri bitiyor dizi iyice coşacak cidden o sahneler güzel olmuyodu şimdi süper olacak