Tövbe de agaAllah, Cahit ölür inşallah![]()
Aga siz her zaman ne diyonuz unuttun mu ?oha for bu ne la 😱 ağzım açık kaldı son zamanlarda izlediğim en değişik fragman bunların hepsi 1 bölümde olacak off Allah ım süper yaperşembe günü evde tekim son ses bu bölümü izlemek paha biçilemez be
cahit ölecek mi yoksaakife noluyo öyle karaya kim silah doğrultuyo neler oluyo böyle
![]()
oha for bu ne la 😱 ağzım açık kaldı son zamanlarda izlediğim en değişik fragman bunların hepsi 1 bölümde olacak off Allah ım süper yaperşembe günü evde tekim son ses bu bölümü izlemek paha biçilemez be
cahit ölecek mi yoksaakife noluyo öyle karaya kim silah doğrultuyo neler oluyo böyle
![]()
olabilir valla dediklerin doğru bence de erkan olabilirKara'yı silahı doğrultsa doğrultsa Erkan doğrultur. Hainlik yapıyordu ya en son, o yüzden. Hadi bu varsayımı salladım. Kara caymıştır, kandırmıştır. Bunu gören Poyraz ya da Mete Aymar işini bitirmek için tetiği çekiyordur. Her türlü şey olabilir.![]()
yok aga o bazen oluyoOha Kara'nın kafasına silah dayamışlar İnşallah ölmez
Aga siz her zaman ne diyonuz unuttun mu ?Fragman güzel olunca bölüm güzel olmuyor
olabilir valla dediklerin doğru bence de erkan olabilir
burası kurtlar vadisi burda herşey olabilirakif cahit of of of inanılmaz ya
![]()
Kesinlikle katılıyorum.Pusu da pek güzel yapamadılarTapınak işine girdiler tamam da, bunu haşat edecekler gibi duruyor. Yavaş yavaş ilerlerseler daha iyi. Biraz hızlı ilerleniyor sanki. Başa ihtiyarlar heyeti ile bağlantılı bir adam geçecek ve tapınakçılar çökecek. Murat'ın caymasını bekliyorum ya da ölmesini bekliyorum. Sarp var daha perdenin arka kısmında. Umarım bu konuyu çökerterek bitirmezler. Bitirlerse aynı yerden tekrar ederek devam ederler sanki. Bitirecekseniz de, final bölümünde bitirin. Gerçi farklı farklı şeyler var. Onlarla devam ederler. O değil de, bu tapınak olayı en iyi işlendiği Kurtlar Vadisi'nin ilk haliydi.![]()