katıldığım yerleri ve katılmadığım yerleri söylimAkif demek boştan yere atlamamış senin ölmen lazım diye
Bu sezon Akif iyi olacak gibi. KGT'nin yeni hali bence çok daha iyi, eskisine göre. Ofis süper olmuş.
Eşref Bey nasıl ölmedi ya??
Bir önceki bölüme göre çok daha süper bir bölümdü bence. Dizi çok değişik bir hava aldı. Özellikle teknolojinin kullanılması çok iyi.
Sondaki operasyon tek kelimeyle mükemmeldi. Vallahi eskiden yapılan takipler, kurtarmalar falan ne kadar basitmiş ya? Süperdi, muhteşemdi.
Bu arada Karalar bi tıraş olsalar iyi olur. Hepsi orman kaçkını gibi
katıldıklarım;
bu bölüm geçen bölüme göre çok daha güzeldi dizi çok değişik bi hal aldı gerçekten ama fazla da değişikliği sevmem
teknoloji harbiden de inanılmaz kullanılıyo ağzım açık kaldı
katılmadıklarım;
ofisin neyi güzel olmuş be aga eski ofis nerde şimdiki ofis internet cafe gibi olmamış
eskiden yapılan operasyonlar kurtarmalar vadiyi vadi yapardı be aga eski operasyonlara laf yok hele eski vadiye
katıldığım bi diğer nokta da karalar bi traş olsun dediğin gibi dedemde imdatı görünce ormandan kaçmış dedi
herşey iyi güzel ama gökhan kırdarın eski müzikleri pek kullanmaması cendereyi kullanmaması ve türkü çalmamasına gıcık oluyorum
abicim çıkarıyosun müthiş müzikler tmm ama operasyon müziği vadinin en mükemmel müziklerindendir en son ne zaman çaldı hatırlamıyorum ah ah şu müzikleri bana bırakacaklar yemin ediyom milleti coştururum coştururum