Kurtlar Vadisi Pusu 197.Bölüm Yorumları

Maskeli olayı gibi olmaz İnşallah Vadi uzattı seyirciyi küstürdü sonra toparlaması kolay olmadı İnşallah Polat Ak Saçlı görevini Hoca'ya teslim eder ama sanmıyorum

Güzel bölümdü.Genel olarak beğendim.Son kısımda Akif'in motorla atlama sahnesi çok kötüydü.Sebepsiz güldüm orada. :D

müthiş bir bölümdü son kısımları harikaydı onur tan müthiş bir iş çıkarıyo bu yıl
gelelim eleştirilere;
gaye gürsel vadiye yakışmadı olmamış
acilen şu cahit-margaret-safiye olayını kapatsın vadiye gitmiyo o sahneler cahitin artist tavırları falan olmuyo
polat sahalara dönsün polatsız olmaz
gökhan kırdar Allah aşkı için eski müzikleri daha çok kullan operasyon müziği yok ortalıkta gökhan kırdar bu yılın fiyaskosudur müzikler süper laf yok ama kullanmadığı o kadar müthiş müzikler var ki operasyon sırasında poyraz müziğini kullanıyo tmm o da çok iyi çok güzel ama operasyon müziğine noldu

şu müzikleri bana verecekler bakın milleti nasıl coşturuyorum arada bir türkü çalması lazım fırtına olur al ömrümü olur elif dedim acem kızı çalması lazım türkü
erhan ortalıkta yok koskoca güllü erhan bölüm boyu tek bir kez gözükmezken jack majk zırt pırt gözüküyo
vadi güzel gidiyo ama şu cahit-safiye sahnelerini acilen kessinler çok yapmacık gaye gürsel iyi oynasa da vadiye kesinlikle yakışmadı
ayrıca bi dipnot daha bu yıl vadide kadın karakterler epey arttı buna hiç gerek yok vadide karı kız yakışmaz az olsun öz olsun

Ne mi alaka.Olm adam üye değil miydi ? Tüm üyeler infaz edildi ya.Polat muhaffıza gitti tüm üyelerin nabızlarına bakmadılar mı ? Bir Faruk Bey de sorun çıkmıştı o da alet tapınakçıların adamına takılmıştı
demekki eşref beyi öldürmemişler bunda bişey yok

o olayı açıklığa kavuşturmak gerek hata yok tabi eşref bey ölmedi diye bişey duymuştum zaten

inşallah aga kara ihanet edemez ya çok seviyorum o adamı planı vardır kesin
Karanın Poyraz'a karşı bir planı olabilir.Poyraz'ı Heyet vaadiyle Heyetin kucağına atabilir Kara.Hain değilse ilk bölümlerde hain olarak gösterilebilir ilerleyen bölümlere doğru Karanın planı ortaya çıkabilir.Ama eğer gerçekten hainse işte o zaman Polat'a ve Heyete bir düşman daha gelir ve Polat'ın en tehlikeli düşmanı olur.

Bölümü çok beğendim, açıkçası maç başlayana kadar izleyip kalan kısmı daha sonra izleyecektim ancak bölüm çok güzel ilerleyince vazgeçttim.

Polat'a Aksaçlı olmak baya yakıştı. :)

Bölümü açıkça söylemek gerekirse pek beğenmedim.Polatın geri planda kalması bence pek iyi olmadı.Cahit elifi almak için plan yapıyor bence.Gaye Gürsel bence de vadiye yakışmadı.Sezonun ilk iki bölümü geçen yılla kıyaslandığında gerçekten de çok kötü olduğu ortaya çıkıyor.

Bölüm genel anlamda güzeldi ama Eşref Bey'in ölmemesi büyük mantık hatası.

Safiye bence yakıştı diziye Leyla-Esra sahneleri daha sıkıcı geçiyor. Polat Abdüle söyler bir kaç bölüme yaşadığını ne de olsa naip. :D

Akif demek boştan yere atlamamış senin ölmen lazım diye :D
Bu sezon Akif iyi olacak gibi. KGT'nin yeni hali bence çok daha iyi, eskisine göre. Ofis süper olmuş.
Eşref Bey nasıl ölmedi ya??

Bir önceki bölüme göre çok daha süper bir bölümdü bence. Dizi çok değişik bir hava aldı. Özellikle teknolojinin kullanılması çok iyi.
Sondaki operasyon tek kelimeyle mükemmeldi. Vallahi eskiden yapılan takipler, kurtarmalar falan ne kadar basitmiş ya? Süperdi, muhteşemdi.
Bu arada Karalar bi tıraş olsalar iyi olur. Hepsi orman kaçkını gibi :D