nberkayozer
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 693
- Puanı
- 195
- Web Sitesi
- buyukustadnbo.blogspot.com
ne alaka lanEşref Bey'in ölmemesi tam bir fiyasko
@takas Eşref Bey'in ölmemesi son yılların en büyük fiyaskolarından yok böyle bir şey
Ne mi alaka.Olm adam üye değil miydi ? Tüm üyeler infaz edildi ya.Polat muhaffıza gitti tüm üyelerin nabızlarına bakmadılar mı ? Bir Faruk Bey de sorun çıkmıştı o da alet tapınakçıların adamına takılmıştıne alaka laniyi ki ölmemiş adam vadiye çok yakışıyo
![]()
demekki eşref beyi öldürmemişler bunda bişey yokNe mi alaka.Olm adam üye değil miydi ? Tüm üyeler infaz edildi ya.Polat muhaffıza gitti tüm üyelerin nabızlarına bakmadılar mı ? Bir Faruk Bey de sorun çıkmıştı o da alet tapınakçıların adamına takılmıştı
Nabzını ölçen aleti çıkarmışlardır o zamandemekki eşref beyi öldürmemişler bunda bişey yok
Kara'nın İnşallah bir planı vardır ihanet etmiyordur İnşallah yoksa Kara diziden çıkar artıko olayı açıklığa kavuşturmak gerek hata yok tabi eşref bey ölmedi diye bişey duymuştum zaten
inşallah aga kara ihanet edemez ya çok seviyorum o adamı planı vardır kesinKara'nın İnşallah bir planı vardır ihanet etmiyordur İnşallah yoksa Kara diziden çıkar artık
Karanın Poyraz'a karşı bir planı olabilir.Poyraz'ı Heyet vaadiyle Heyetin kucağına atabilir Kara.Hain değilse ilk bölümlerde hain olarak gösterilebilir ilerleyen bölümlere doğru Karanın planı ortaya çıkabilir.Ama eğer gerçekten hainse işte o zaman Polat'a ve Heyete bir düşman daha gelir ve Polat'ın en tehlikeli düşmanı olur.inşallah aga kara ihanet edemez ya çok seviyorum o adamı planı vardır kesin