Kurtlar Vadisi Pusu 197.Bölüm Yorumları

Eşref ölmemiş oha
Anaa Cahit'e zihin okuma taktiğini uygulayacaklar

Ömer Baba ile Nazife Anne ölüm sinyallerini veriyorlar

Ömer Baba ile Nazife Anne ölüm sinyallerini veriyorlar

Son düzenleme:
kara ne yapmaya çalışıyo anlamadım
abdül ofisi bastı süper olcak bekliyorum

Offf Abdül naptı dicektim

Bari bu tüyo tutsa

Motorda ki tahmin tuttu

OFF ATEŞLE DANS !!!!

OFFFFFFFFFFFFFFF İSTANBUL MİX !!!!!

Of sahneye bak

Son düzenleme:
Son 15 dakika süperdi çekimleri çok beğendim Akif büyük risk aldı bu arada bakalım Murat'ı nasıl kurtaracaklar.

197. Bölüm

196.Bölüme göre bu bölüm beni pek acmadi nedense.. Gaye Gürsel diziye yakismadi. "Safiye" karakteri icin yeniden Begüm Kütük gelmeliydi. Cahit tam artist olmus, havasindan gecilmiyor, ne yaptigi bellisiz. Jack umarim ölüdürür. Suriye olayi yine cok basit cözüldü, Kara'lar cok basit kurtuldu. Polat Alemdar simdiden ak sacli yaparak bence yanlis yapildi ama bakalim.. Kuzey Vargin (Adil Bey) gibi bir ak sacli bir daha gelmez. Bir karakter insana bu kadar otururdu. Tam bir ak sacliydi adam. Bölüme damgasini vuran kisi kesinlikle Abdülhey oldu. Ofis sahnesi mükemmeldi. Keske bicagi Akif'in eline degilde, bogazina gecirseydi. Akif karakteri haddinden fazla büyütüldü. Umarim yeni Polat Alemdar kesilmes. Final sahnesinde ki motor sahnesi olmamis, cekememis Onur Tan. Ucurumdan atladiklarinda, zaten TV'yi kapatiyordum. Animationun da bu kadar basitligi olur. Neyse bölümün ilk kismini kacirdim, flashbackli kisim olmali herhalde. Acikcasi 196.Bölüm bence kesinlikle daha güzeldi.

Not: Bu sezon bence Necati Sasmaz kendi sesi ile oynamaliydi.

Güzel bir bölümdü. Hic sIkIlmadan izledim diyebilirim ama begenmedigim birsey var oda KGT Cahit ve Abdülhey e karsi hic saygi duymuyor, ikincisi belliki polat bu sezon cok arka planda kalacak. Polat ve Abdülhey yan yans olmadan tadi cikmaz vadi nin bunu söyleyeyim! Buda Reytinglere yansidi dizi ortalamada 12 yi göremiyor iki haftadir. Senaristler bunda inat ederse dahada düsecektir.