Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm Fragmanı

Cahit izini kaybettirdi !!
Cahit Polatı götürmüş Los Angeles a
Son yerde Abdülheyin yanına giden Polat

34rcp44 post: 1442162' Alıntı:
aga resim vadisinin admini olmasa kimse bi şey bilmiyodu adam diziye girecek eski karakter kadın olabilir dedi daha ne desin :D

aga bunu yaydım ama konular falan baya haber oldu payımız yok değil :d

- - - Ekleme - - -

los angeles da çekilmiş olabilir bi kısım suriye sahnelerini merakla bekliyorum karaların

Yeni sezonda yine zirvedeyiz açık ara :D.Yorumları okumadan önce Safiyeyi Begüm canlandırmış diye düşünüyordum.Harbiden çok büyük benzerlik var.

gaye-gursel-vs-begum-kutuk_495404.jpg

. @AlemTo aga senin yaptığın yorumu yapan çok kişi var gerçekten çok benziyo internette araştırdım bu ikisi arasındaki benzerlikle ilgili sözlüklerde konular falan bile açılmış :D

takas post: 1442448' Alıntı:
. @AlemTo aga senin yaptığın yorumu yapan çok kişi var gerçekten çok benziyo internette araştırdım bu ikisi arasındaki benzerlikle ilgili sözlüklerde konular falan bile açılmış :D

Son olarak 13 reytingle açar diyordum şimdi bu yorumu değiştiriyorum 15 reyting alacaktır en az :):).Harbiden öyle böyle benzemiyor:D

9k=
bu resmi bana önceden sorsalar begüm kütük derdim resmen aynısı :D bu fotoda özellikle :D

- - - Ekleme - - -

9k=

- - - Ekleme - - -

. @darksaal youtube fragmanı silinmiş :)

doğru üstteki :D

- - - Ekleme - - -

aga bunlar var ya aynı makyajı aynı saç modelini yapıp aynı elbiseyi giyseler ikiz kardeş sanarsın he :kiki: ciddi söylüyorum :d

takas post: 1442480' Alıntı:
doğru üstteki :D

- - - Ekleme - - -

aga bunlar var ya aynı makyajı aynı saç modelini yapıp aynı elbiseyi giyseler ikiz kardeş sanarsın he :kiki: ciddi söylüyorum :d

Giymesine gerek yok zaten ikiz kardeşler gibi:D:D.

AlemTo post: 1442505' Alıntı:

En çok Cahite yakışmış imaj :D.Abdüle hiç gitmemiş sakal ormandan kaçmış gibi:D

aga bilerek yapmışlar dizi için :D polatı öldü sanıyo ya üzüntü hali falan :D polat bu planları abdüle söylemiyo adam bi gün üzüntüden ölecek :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato