Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm Fragmanı

gayer gürsel safiye karahanlı rolünü canlandıracak ve bence hem güzelliğiyle hem oyunculuğuyla müthiş bir isim nokta atışı diye buna derim fragmanın dışında da yeni karakterler var ateş kantaroğlu girecekmiş yenilikler bomba :D

takas post: 1441977' Alıntı:
gayer gürsel safiye karahanlı rolünü canlandıracak ve bence hem güzelliğiyle hem oyunculuğuyla müthiş bir isim nokta atışı diye buna derim fragmanın dışında da yeni karakterler var ateş kantaroğlu girecekmiş yenilikler bomba :D

Begüm olsaydı ::(

Fragman süper olmuş ama 10-15 saniye daha fazla olabilirdi. Bölümü izlemeden yorum yapmak zor yeni karakterler yeni konsept perşembeyi iple çekiyoruz. :D

pana fragmanları aşırı kısa yapıyo 2 yıldır hiçbi dizinin fragmanı bu kadar kısa olmuyo ama 30 saniyede bu kadar süper olabilirdi heralde :D

bence gaye begümden daha iyi pana nokta atışı yapmış

pana fragmanları aşırı kısa yapıyo 2 yıldır hiçbi dizinin fragmanı bu kadar kısa olmuyo ama 30 saniyede bu kadar süper olabilirdi heralde :D

bence gaye begümden daha iyi pana nokta atışı yapmış

Eskisi gibi olması daha iyi olurdu bence öyle alışmıştık. :D

Konuyu açtığımda Gaye'nin farklı bir karakter ile diziye gireceğini düşünmüştüm aslında. :D

vadi ortalığı toz duman edecek baya iddaalı bi başlangıç olacak v2 kesinlikle gelecek kesin

- - - Ekleme - - -

Eskisi gibi olması daha iyi olurdu bence öyle alışmıştık. :D

Konuyu açtığımda Gaye'nin farklı bir karakter ile diziye gireceğini düşünmüştüm aslında. :D

aga zaten kaç senedir yok bi alışmışlıkta yok yani :D

begüm kütük oynamıyor kendisi için doğru olanı yapmış daha ön planda olacapğı işi seçmiş:)

fragmanda polat yok yine :) abdülhey e nolmuş öyle nasıl bir dergah orası :F

olan hep abdüle oluyo adam bi gün üzüntüden ölecek :kiki:

- - - Ekleme - - -

ben eskiden abdülheyi pek sevmezdim mematiye sataşıyo diye ama şimdi en sevdiğim isimlerden biri :D

- - - Ekleme - - -

xemre ne ön planı gözünü sevdiğim dizisi tutmayacak ortalıktan kaybolup gidecek türkiye nin en çok izlenen dizisinde en büyük karakterin kardeşiydi dahası yok

Safiye Karahanli icin oyuncuyu simdi tam oturttular.. Yeni oyuncu, karakterin hakkini verecektir. Polat'in kiz kardesi baya bir ön planda olacak. Leyla artik geri plana düser (umarim).

Polat Leyla askini acikcasi ben hic begenmedim.. Arkadas dönemi daha güzeldi bence.. Polat Hikmet - Leyla atismasi.. Ask dönemi yapmacik geliyor. Zaten Efsane Polat Elif askindan sonra, Polat'a bir daha ask yazmalari hatanin en büyügüydü bence.. Ara sira Polat-Elif flashbackleri yapip yetinirdik... Neyse..

Bölümü sabirsizlikla bekliyoruz.

DİKKAT:

0.20 saniyeye bakın fotoğrafta polat ve safiye var ama begüm kütük değil gaye gürsel var bu da demektir ki polat sakallarını kesmiş ve kısa sürede ortaya çıkacak :D

takas post: 1442075' Alıntı:
DİKKAT:

0.20 saniyeye bakın fotoğrafta polat ve safiye var ama begüm kütük değil gaye gürsel var bu da demektir ki polat sakallarını kesmiş ve kısa sürede ortaya çıkacak :D

iyi yakalamissin aga :D

takas post: 1442075' Alıntı:
DİKKAT:

Yok aga Polatın eski halleri bence o Safiye yerine o kızı koymuşlar sadece. :D

takas post: 1442067' Alıntı:
olan hep abdüle oluyo adam bi gün üzüntüden ölecek :kiki:

- - - Ekleme - - -

ben eskiden abdülheyi pek sevmezdim mematiye sataşıyo diye ama şimdi en sevdiğim isimlerden biri :D

- - - Ekleme - - -

xemre ne ön planı gözünü sevdiğim dizisi tutmayacak ortalıktan kaybolup gidecek türkiye nin en çok izlenen dizisinde en büyük karakterin kardeşiydi dahası yok
dizinin tutup tutmayacağını göreceğiz daha fragmanalrı yok ortada :D daha önce yer aldığuında ön planda değildi

DİKKAT:

Son iki sezondur bitkin ve baya bir cökmüs görüyorduk Polat'i.. yeni hali bu ise, sirf bu bu karizmasi bile sert bir hava estirecektir. Kis da yaklasiyor.. Söyle pardüsesiyle efsane dönüsünü TÜM izleyicisi bekliyor..

dizinin tutup tutmayacağını göreceğiz daha fragmanalrı yok ortada :D daha önce yer aldığuında ön planda değildi

ön planda olamamış hali bile yetmiş herkes begüm kütük safiye diyosa son 2 gündür yeterince şöhret kazanmış demektir çalıkuşunda 15 sene de oynasa kimse takmayacak :D

- - - Ekleme - - -

Son iki sezondur bitkin ve baya bir cökmüs görüyorduk Polat'i.. yeni hali bu ise, sirf bu bu karizmasi bile sert bir hava estirecektir. Kis da yaklasiyor.. Söyle pardüsesiyle efsane dönüsünü TÜM izleyicisi bekliyor..

aga naptın ya yorumunu okurken bile heycanlandım :D ama sakal bence yakışıyo ya bana sorarsan kesmemesi taraftarıyım başka bi karizma oluyo sakalla

- - - Ekleme - - -

Yok aga Polatın eski halleri bence o Safiye yerine o kızı koymuşlar sadece. :D

galiba senin dediğin gibi aga :D

- - - Ekleme - - -

dikkatlice baktım los angeles yazmıyo başka bişey

takas post: 1442093' Alıntı:
ön planda olamamış hali bile yetmiş herkes begüm kütük safiye diyosa son 2 gündür yeterince şöhret kazanmış demektir çalıkuşunda 15 sene de oynasa kimse takmayacak :D

- - - Ekleme - - -

aga naptın ya yorumunu okurken bile heycanlandım :D ama sakal bence yakışıyo ya bana sorarsan kesmemesi taraftarıyım başka bi karizma oluyo sakalla

- - - Ekleme - - -

galiba senin dediğin gibi aga :D

tek rolle hatırlanmasındansa başka rollerle kısa sürede oynaması daha iyi :D ayrıca sana göre yaprak dökümünde oynayan kimse hatırlanmayacak başkasına göre vadideki :)

hiç hatırlanmamaktansa tek rolle efsane olurum bin kat daha iyi

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp