Polat Şaşmaz
Favori Üye
takas post: 1441977' Alıntı:gayer gürsel safiye karahanlı rolünü canlandıracak ve bence hem güzelliğiyle hem oyunculuğuyla müthiş bir isim nokta atışı diye buna derim fragmanın dışında da yeni karakterler var ateş kantaroğlu girecekmiş yenilikler bomba
pana fragmanları aşırı kısa yapıyo 2 yıldır hiçbi dizinin fragmanı bu kadar kısa olmuyo ama 30 saniyede bu kadar süper olabilirdi heralde
bence gaye begümden daha iyi pana nokta atışı yapmış
Eskisi gibi olması daha iyi olurdu bence öyle alışmıştık.
Konuyu açtığımda Gaye'nin farklı bir karakter ile diziye gireceğini düşünmüştüm aslında.
takas post: 1442075' Alıntı:DİKKAT:
0.20 saniyeye bakın fotoğrafta polat ve safiye var ama begüm kütük değil gaye gürsel var bu da demektir ki polat sakallarını kesmiş ve kısa sürede ortaya çıkacak
takas post: 1442075' Alıntı:DİKKAT:
0.20 saniyeye bakın fotoğrafta polat ve safiye var ama begüm kütük değil gaye gürsel var bu da demektir ki polat sakallarını kesmiş ve kısa sürede ortaya çıkacak
dizinin tutup tutmayacağını göreceğiz daha fragmanalrı yok ortadatakas post: 1442067' Alıntı:olan hep abdüle oluyo adam bi gün üzüntüden ölecek
- - - Ekleme - - -
ben eskiden abdülheyi pek sevmezdim mematiye sataşıyo diye ama şimdi en sevdiğim isimlerden biri
- - - Ekleme - - -
xemre ne ön planı gözünü sevdiğim dizisi tutmayacak ortalıktan kaybolup gidecek türkiye nin en çok izlenen dizisinde en büyük karakterin kardeşiydi dahası yok
DİKKAT:
dizinin tutup tutmayacağını göreceğiz daha fragmanalrı yok ortadadaha önce yer aldığuında ön planda değildi
Son iki sezondur bitkin ve baya bir cökmüs görüyorduk Polat'i.. yeni hali bu ise, sirf bu bu karizmasi bile sert bir hava estirecektir. Kis da yaklasiyor.. Söyle pardüsesiyle efsane dönüsünü TÜM izleyicisi bekliyor..
Yok aga Polatın eski halleri bence o Safiye yerine o kızı koymuşlar sadece.
takas post: 1442093' Alıntı:ön planda olamamış hali bile yetmiş herkes begüm kütük safiye diyosa son 2 gündür yeterince şöhret kazanmış demektir çalıkuşunda 15 sene de oynasa kimse takmayacak
- - - Ekleme - - -
aga naptın ya yorumunu okurken bile heycanlandımama sakal bence yakışıyo ya bana sorarsan kesmemesi taraftarıyım başka bi karizma oluyo sakalla
- - - Ekleme - - -
galiba senin dediğin gibi aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?