Bu bölüm ile birlikte atv'den cikmis oluruz insallah.. Yeni Sezonda umarim Polat Alemdar ölmemistir.. Show TV ozamana kadar düzene girerse yeniden oraya gitmesi isterim..
@34rcp44İçinizi ferahlatacak bir yorum
POLAT ÖLMEDİ ÇÜNKÜ 2015 TE POLAT ALEMDARA GİDECEK
Onu unutmuşlardırİçinizi ferahlatacak bir yorum
POLAT ÖLMEDİ ÇÜNKÜ 2015 TE POLAT ALEMDARA GİDECEK
+1Final sahnesinde Abdülhey, Erhan ve Cahit'in verdigi tepkiyi inaniyorum ki izleyiciler izlerken ayni tepkiyi vermistir.. Ekibe Helal Olsun vallah..
Ama düsünüyorumda.. O sirada MEMATI olsaydi, yemin ederim basta Akif olmak üzere tüm KGT ekibine yerle bir ederdi.. "Memati nerdesin?" düsüncesine kapildigim an bu sahnede oldu yine..
Final sahnesinde Abdülhey, Erhan ve Cahit'in verdigi tepkiyi inaniyorum ki izleyiciler izlerken ayni tepkiyi vermistir.. Ekibe Helal Olsun vallah..
Ama düsünüyorumda.. O sirada MEMATI olsaydi, yemin ederim basta Akif olmak üzere tüm KGT ekibine yerle bir ederdi.. "Memati nerdesin?" düsüncesine kapildigim an bu sahnede oldu yine..
Final sahnesinde Abdülhey, Erhan ve Cahit'in verdigi tepkiyi inaniyorum ki izleyiciler izlerken ayni tepkiyi vermistir.. Ekibe Helal Olsun vallah..
Emin olma abi geçen senede memati için diyordukpolat ölmez arkadaşlar görürsünüz
orda tüm türkiye aynı tepkiyi vermiştir zaten
Aga sen ne düşünüyorsun
düşünemiyorum aga beyin kitlendi
Vallah galiba suan tüm izleyicilerin dününcesi ayni.. Sezon finali cok kötü esti.. bunun etikisinden nasil kalkacagiz bakalim..
Beyinler artık error veriyo agaYazete vs. yorumlara baklirsa Polat Alemdar bu sefer gercekten öldü.. Durumun gercekten ciddi olmasi, bu sefer vurulmamasi veyat yaralanmamasidir.. Heyet üyelerine uygulanan yönetem ile Polat Alemdar efsanesi sonlandirilmistir..
Beynim iyice durdu.. :😕:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?