Kurtlar Vadisi Pusu 195.Bölüm Yorum&Sohbet Konusu

Bu bölüm ile birlikte atv'den cikmis oluruz insallah.. Yeni Sezonda umarim Polat Alemdar ölmemistir.. Show TV ozamana kadar düzene girerse yeniden oraya gitmesi isterim..

Final sahnesinde Abdülhey, Erhan ve Cahit'in verdigi tepkiyi inaniyorum ki izleyiciler izlerken ayni tepkiyi vermistir.. Ekibe Helal Olsun vallah..

Ama düsünüyorumda.. O sirada MEMATI olsaydi, yemin ederim basta Akif olmak üzere tüm KGT ekibine yerle bir ederdi.. "Memati nerdesin?" düsüncesine kapildigim an bu sahnede oldu yine..

Final sahnesinde Abdülhey, Erhan ve Cahit'in verdigi tepkiyi inaniyorum ki izleyiciler izlerken ayni tepkiyi vermistir.. Ekibe Helal Olsun vallah..

Ama düsünüyorumda.. O sirada MEMATI olsaydi, yemin ederim basta Akif olmak üzere tüm KGT ekibine yerle bir ederdi.. "Memati nerdesin?" düsüncesine kapildigim an bu sahnede oldu yine..
+1

Mematiyi özledik

orda tüm türkiye aynı tepkiyi vermiştir zaten

Senaristler kalemini kirdiyisa olay bitmistir.. Adamlar tüm heyetin kalemini kirdi bir bölümde..

Ne yazacagimi bilmiyorum.. kafam cok kötü karisti.. böyle sezon finalimi olurmus allah askina.. moralimiz sifir oldu..

polat ölmez ama öyle bi ikilemde bıraktılar ki ne diyeceğimi şaşırdım ama ölmez

Yazete vs. yorumlara baklirsa Polat Alemdar bu sefer gercekten öldü.. Durumun gercekten ciddi olmasi, bu sefer vurulmamasi veyat yaralanmamasidir.. Heyet üyelerine uygulanan yönetem ile Polat Alemdar efsanesi sonlandirilmistir..

Beynim iyice durdu.. :😕:

Yazete vs. yorumlara baklirsa Polat Alemdar bu sefer gercekten öldü.. Durumun gercekten ciddi olmasi, bu sefer vurulmamasi veyat yaralanmamasidir.. Heyet üyelerine uygulanan yönetem ile Polat Alemdar efsanesi sonlandirilmistir..

Beynim iyice durdu.. :😕:
Beyinler artık error veriyo aga

- - - Ekleme - - -

Senaristler resmen hepimizin fişini çekti

arkadaşlar belki ufacık bi ihtimalde olsa kendimizi şöyle kandırabiliriz polat daha annesiyle ömer babayla elifle ve nazife anneyle vedalaşmadı bi ihtimal bunları düşünüürsek ölmedi deriz ama benim tahminim ölücek eğerki ölmese bile gelecek sezon sonuna kadar oynamicak 4 5 bölüm oynayıp diziden tamamen çıkacak.