Kurtlar Vadisi Pusu 195.Bölüm Sezon Finali Fragmanı

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
Hayatımda Gördüğüm en berbat sezon finali fragmanı olmadı bu PANA

Soluk Soluğa Bir Sezon Finali ! (195. Bölüm)

Araz’ı kaybeden Poyraz, Polat Alemdar’dan intikamını nasıl alacak?
Faruk Bey’in ölümü İhtiyarlar Heyeti’nin sonunu mu getirecek? Polat Alemdar
Adil Bey’den aldığı emanetle ne yapacak?
Polat Alemdar, Soy Kitabı’na Tapınakçılar’dan önce ulaşabilecek mi?
Cahit yaşayacak mı? Elif babasına kavuşabilecek mi?
Polat Alemdar’ın son isteği “ölmek” mi? Akif bu görevi yerine getirecek mi?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 6 Haziran Perşembe akşamı
atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 195. bölümünde sezon
finalinde olacak…

Moderatörün son düzenlenenleri:
2. fragman çıkacaktır, Cahit vuruluyor...

inşallah final sahnesi polatın o sahnesi olmaz yoksa yuhalarım panayı biz müthiş bi sezon finali bekliyoruz bunlar napıyo akife polatı öldürtüyo yazık görünen o ki dediğim çıkacak ve seneye polatsız dizi devam edicek demedi demeyin

Son sahne değildir bence yani öyle temenni ediyorum. Bu dizi Polat'sız da devam etmez, o yönden bir şüphe olmasın.

haberbiden fos bi fragman cahit ölüyormu bakalım haya kırıklığına uğratmaz bizi pana inş

Bu nasıl bi fragman ya? Hayal kırıklığının daniskası resmen
Müzikte de hiç iş yok.

Fragman çok kısa olmuş bari sezon finali fragmanı uzun olsaydı v2 bekliyoruz ayrıca Akif kim ki Polatı öldürüyor çok saçma..

Son sahne değildir bence yani öyle temenni ediyorum. Bu dizi Polat'sız da devam etmez, o yönden bir şüphe olmasın.

valla şu saatten sonra herşey olabilir bu zemini maske zamanından belli hazırlamaya çalışıyolar

haberbiden fos bi fragman cahit ölüyormu bakalım haya kırıklığına uğratmaz bizi pana inş

merak etme cahitten kurtulduk bunun en büyük nedeni ise akifin kgt nin başına direk geçmesinin zeminini hazırladı senaristler ama fragman çok berbeat

Çok şaşırtıcı bir fragman olmuş. Özellikle Polatın ölme tehlikesi geçireceğini beklemiyordum hiç. Cahitin vurulması da bi diğer şaşırtıcı olay. Böyle olmayan olayların sezon finalinde patlak verilmesi süper. Örneğin: Polatın ölme tehlikesi gibi.

fragman berbat
hadi cahit i anladim ama polata niye böyle yapiyorlar

ya Polat i öldürüp akif le devam edecekler yada polata yine bisey olmayacak

bence cahit kesin ölecek

Insallah ikinci Fragman cikar

- - - Ekleme - - -

sezon finali de güzel olmayacak gibi

Polat ölmez arkadaşlar cuma günü beyaz showda açıklar durumları.

Polat ölmez arkadaşlar cuma günü beyaz showda açıklar durumları.

hiç sanmıyorum görürsün bak en ufak bi bilgi vermicek sürprizlere hazır olun dicek okadar.Kaldıki beyaz show cuma günü biz perşembe diziyi izledikten sonra kendimiz analiz yaparız necatinin açıklamasına gerek yok

yok artık gene mi polatın hayatı tehlikede sezon finalinde

birazcı kdeğişik senaryo yazmalarını bekliyordum

oo demekki kabul ediyosun izlediğini zaten her halinizden belli izlemiyoruz desenizde izliyosunuz

- - - Ekleme - - -

Aga sence polat öldü mü

aga bence orda polat tam ölücekken tapınakçılar polatı ordan alıp mabede götürür diye düşünüyorum ama imkansız gibi bu sezonda güzel bi final izleyemicez yazık polatın öldüğünü nasıl anlarız biliyomusun eğer memati olayı gibi yapıp son sahneye bunu koyarlarsa %100 polat gidici aga

1.sezon bomba patladı mekanda
diğer sezon başbaknı kurtarırken vuruldu polat bnm izlediğim 3 seoznun ikisi böyleydi
kalanının çd canlı anlatımdan takip ettim dğeişen bir oalyyok