doğru oda demişti ama oda bence zevk almadı neyse ama en azından o bütün sahneleri beğenmiyo senin gibi demi aga @XanTier
Tapınakçılar güzeldi bence ama o konuya girmeyelim
Dediğim gibi. Kötü demeye kıyamıyor![]()
Nasıl zevk almadım? Ben küçük şeyleri pek kafay tatmam. Ama büyük şeyler olursa o küçük şeyler de onun tuzu biberi olur.
Mühteşemin ötesinde bir sahneydi orası.Udak teefek birkaç eksik. Onlar da önemsiz. Çünkü izlediğimiz bir kabul töreniydi. 2 yılda bir yapılan toplantı değil.
Daha yazayımmı
kendini kandırma aga müziğiyle sahnleriyle hiççde iyi değildi bi an olsun heyecan yaşamadım ama eski masonlar dikkat mason diyorum şimdikiler uyduruk bi senaryo onları izleyince insanın içine korku doluyo heyecan yaratıyo hele o asanın yere vuruluşundan sonraki çıkan ses dublajcıların muhteşem sesleri vs bunun kılı bile etmezdi
- - - Ekleme - - -
neyse görüşüne saygıı duyarım hiç olmassa bğtğn sahnlkeri beğenmiyon ama bence o sahneler yetersizdi neyse uzatmayalım şimdiye dönelim Onur Tannnn İstifa.![]()
acaba hala yalakaları twitterda övgü mesajları yazıyolarmı hrbo beni engellemiş doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali![]()
Akif ve haydarın birbirleriyle konuştuğu sahne polattan habersiz kendilerince göreve kalkıştılar ama faruk yakalayıncada hemen polatı örnek gösterdiler.Akifin ethem yada remziyi hain olarak düşünmesi şurupun manolya diye tutturmasırecep e göre bütün sahneler asla beğenilmez hep kötü diyeceksin ulan agabana göre güzel ve süper görüşüm budur ne derseniz diyin bu bölümde süperdi o kadar hadi iyi geceler
- - - Ekleme - - -
yaz ulan yaz![]()
+1Bekledigim gibi bir bölüm oldu başı ve sonu tek iyiydı gerisini çöpe at.
Vadi ye yeni yönetmen lazım.
Şurup karekteri beni sıkmaya başladı.
heyet konusu sıktı bence neyse ki mete aymar remziyi temizledi kurtulduk ondan![]()
Ölmedikiheyet konusu sıktı bence neyse ki mete aymar remziyi temizledi kurtulduk ondan![]()
Bekledigim gibi bir bölüm oldu başı ve sonu tek iyiydı gerisini çöpe at.
Vadi ye yeni yönetmen lazım.
Şurup karekteri beni sıkmaya başladı.
herkese iyi geceler agalar benim çıkmam lazım![]()
Şurup iyi, iyi. Zevk veren nadir karakterlerden şu anda.
Ölmediki
Garanti 2 bölüm hasatnedeölmese bile hastanede falan sezonu kapatır kurtulduk yani![]()