Kurtlar Vadisi Pusu 193. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi gündeme yakın gitmeye devam ediyor reyhanlı olayları bu bölümde işleniyor...

körfez olayının yalan olduğunu biliyodum ama bi umut işte :D

Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok seyredilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da yine yer yerinden oynayacak.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 193. bölümünde yaşanacaklar:

Margaret, Elif'i yanına mı alacak? Polat Alemdar kızına kavuşabilecek mi?
Mete, İhtiyarlar Heyeti'nden Remzi'yi öldürecek mi? Mete, tüm heyeti neden yok etmek istiyor?
Polat, Poyraz'a ulaşıp intikamını alacak mı?
Poyraz, arkasına aldığı güçleri Polat'a karşı nasıl kullanacak?
Poyraz ve Tapınakçılar Polat'ın baskısından kurtulabilecek mi?
Akif ve Haydar neden İhtiyarlar Heyeti ile ilgili gizli belgeleri ele geçirmeye çalıştılar?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 23 Mayıs Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 193. bölümünde olacak…

HD Fragman.

Moderatörün son düzenlenenleri:
gizemle mizemle alakası yok maçlar bizi etkiledi açık ve net fb nin yarı finali görmesi uefa da vadiye yaramadı 2 reyting kafadan düştü oınun dışında yaz geldi vadi yaz gelince her yıl düşüyo bu normal bişey şunun şurasında 3 bölüm kaldı reytingleri takmaya gerek yok önemli olan gelecek sezon

Tamamiyle gizemle alakalı. Bu dizinin ana reyting kaynağı gizemdir.

biz yine iple çekiyoruz aga sen her zaman olumsuz düşündüğün için bişey diyemiyoruz yorumlardan fazlasıyla etkileniyosun aga vadi aynı vadi değişen hiçbişey yok sana biri vadi güzel dese ben vadiyi daha izlemem diyosun mesela :kiki:

Hala iple çekiyoruz :A Hatta @hızlı gonzales'in dediği gibi: Bayrak direğiyle çekiyoruz :F

Sezon sonuna doru gizemin kaybolması doğal zaten. Genelde sezon başı gizemli, sezon sonu aksiyonlu olur 😉

biz yine iple çekiyoruz aga sen her zaman olumsuz düşündüğün için bişey diyemiyoruz yorumlardan fazlasıyla etkileniyosun aga vadi aynı vadi değişen hiçbişey yok sana biri vadi güzel dese ben vadiyi daha izlemem diyosun mesela :kiki:
Aga eski vadi olsa yerimde duramazdım aslında ben sık sık eski vadiyle kıyaslıyom

Eski Vadi'yle kıyaslanmasına irite oluyorum. 10 yılda neler değişti. Kurtlar Vadisi mi değişmeyecek?

Adı üstünde. Eski eski eski!

10 yılda neler değişti ya ne eski vadisi aga beni irrite etme hiçbişey aynı kalmaz 10 yılda yenilik yenilik yenilik anlatabildim mi

Tamam değişmiş olabilir ya aksiyon sahneleri ya senaryo

Aksiyon sahneleri eski Vadi'de daha azdı zaten. Ve o yüzden daha özenli yapılıyordu. Pusu'da aksiyon sahneleri eski Vadi'ye oranla dah fazla.

Ve ayrıca eski Vadi'nin zamanında bir dizinin süresi 70 dk civarıydı. Bu sene 2 saat yanbi 120 dakika civarında geziyor. Doğal olarak kalite düşüyor.

Senaryo konusunda senaristler bu sene ne kadar iyi yazabileceklerini gösterdiler. (ne kadar kötü yazabileceklerini de gösterdiler tabiki :A)Senaryodan yana pek bi sıkıntımız yok.

Aksiyon sahneleri eski Vadi'de daha azdı zaten. Ve o yüzden daha özenli yapılıyordu. Pusu'da aksiyon sahneleri eski Vadi'ye oranla dah fazla.

Ve ayrıca eski Vadi'nin zamanında bir dizinin süresi 70 dk civarıydı. Bu sene 2 saat yanbi 120 dakika civarında geziyor. Doğal olarak kalite düşüyor.

Senaryo konusunda senaristler bu sene ne kadar iyi yazabileceklerini gösterdiler. (ne kadar kötü yazabileceklerini de gösterdiler tabiki :A)Senaryodan yana pek bi sıkıntımız yok.
En azından biraz fazla özen gösterilse

bence herşey güzel 10 yıl geçmiş hala dizi coşturabiliyo fazla söze gerek yok kurtlar vadisi eşsiz ve rakipsiz bir efsanedir kimler öldü kimler geldi geçti be ama KURTLAR VADİSİ herşeye rağmen dimdik sapasağlam ayakta