Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm Yorumları

ya arkadaşlar görmüyomusunuz Akifi dahada öne çıkarmak için polat gibi beynini kullandırtıp Remzi işini akife çözdürücekler böylece akif kgtnin başına geçicek he unutmadan bence polatın akifin çevirdiği dümenden haberi var

Polat'tan daha özeller tabi. Polat ihtiyarlardan haberi olmadan sadece Arslan Bey'le yetişti.
KGT'dekileri yetiştiren kişi Adil Bey. Kim daha iyi yetişmiş?
Polat'ın tecrübesi var. Tabiki Polat daha iyi.

KGT adına hiç yakışmayan şeyler. Sırf torpilli olduğu için Akif'i, Ali Buhara Mete'yi ön plana çıkartıyorlar ve diğerlerini salakça gösteriyorlar. Ve ben buna irite oluyorum.

Polat'tan daha özeller tabi. Polat ihtiyarlardan haberi olmadan sadece Arslan Bey'le yetişti.
KGT'dekileri yetiştiren kişi Adil Bey. Kim daha iyi yetişmiş?
Polat'ın tecrübesi var. Tabiki Polat daha iyi.

KGT adına hiç yakışmayan şeyler. Sırf torpilli olduğu için Akif'i, Ali Buhara Mete'yi ön plana çıkartıyorlar ve diğerlerini salakça gösteriyorlar. Ve ben buna irite oluyorum.

olm beni deli etme lan arslan nedir yav koskoca aslan amcayı arslan yaptın :( :(

ali buhara mete harika ötesi bi oyuncu müthiş rol yapıyo geleceği çok parlak ldier özelliği en çok onda var kgt de :)

- - - Ekleme - - -

senden beklenmeyecek hatalar arslan nedir aga ya :( aslan akbey aslan aslan aslan aslan aslan aslan aslan aslan aslan :D

Ali Buhara Mete'nin oyunculuğu iyi, amenna.
Torpilli olduğu için Vadi'de oyuncu, amenna. Torpill başkaları da var zaten.
Ama insanın gözüne sokar gibi ultra ultra ultra zeki olması ve diğerlerinin tam, katıksız, süzme salak olması beni Akif'ten nefret etmeye itiyor.

Poyraz-Margeret aşkı yakındır :D

Hep Bahadır Özdener'in işleri bunlar :F

Polat "Şeytanın yuvasını dağıtmaya" dedikten sonra yavaşlatılmış şekilde yürürken orada Heyet Mix çaldı ya Gökhan Kırdar'a neredeyse küfür edecektim. Yahu kırk yılın başı öyle yürüme sahnesi görüyoruz. Dayasaydın altına Cendere ya da Acem Kızı'nı.. Niye böyle yaptın be Gökhan abi bu bölüm ya? :( :(

Polat "Şeytanın yuvasını dağıtmaya" dedikten sonra yavaşlatılmış şekilde yürürken orada Heyet Mix çaldı ya Gökhan Kırdar'a neredeyse küfür edecektim. Yahu kırk yılın başı öyle yürüme sahnesi görüyoruz. Dayasaydın altına Cendere ya da Acem Kızı'nı.. Niye böyle yaptın be Gökhan abi bu bölüm ya? :( :(
harbi heyet mix çaldı orda hiç beklemezdim :kiki:

orda bu çalsa yemin billah coşardık he :D of be

Moderatörün son düzenlenenleri:

coşulmayacak gibi değil ki aga keşke müzikleri ben koysam sahneleri milleti coşturur valla :kiki: gökhan reyiz müzikleri yapsın gerisini bana bıraksın off :D

- - - Ekleme - - -

al aga dediğim müzik eşliğinde polat alemdar yürüyüşşşşşşşş :D

coşulmayacak gibi değil ki aga keşke müzikleri ben koysam sahneleri milleti coşturur valla :kiki: gökhan reyiz müzikleri yapsın gerisini bana bıraksın off :D

- - - Ekleme - - -

al aga dediğim müzik eşliğinde polat alemdar yürüyüşşşşşşşş :D

Allaaaaah. Öldüm ben.