Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm Yorumları

recep kardeşime tapınak sahneleri için kısmen katılıyorum müzik harbiden olmadı ya eski müziğin yanında çok çok kötü oldu :(
diğer katıldığım yer büyük üstad maskeli olmalıydı onun dışında geri kanal şeyler iyiydi zaten müzik eski müzik olsa süper ötesi olacaktı şimdi sadece güzel diyorum bu bölüme eminim süper ötesi olacak

kıyafetten kastım maskeydi aga vede poyrazın kıyafet sence nasıldı bi söylesene adam resmen canavar olmuş içinde ya insan ona uygun bişey diker. :F

aga kıyafette sorun yoktu bence poyrazın kiğ de iyiydi ama müzik olmadı orda

- - - Ekleme - - -

poyraz çarşafa girdi agalar :kiki:

recep kardeşime tapınak sahneleri için kısmen katılıyorum müzik harbiden olmadı ya eski müziğin yanında çok çok kötü oldu :(
diğer katıldığım yer büyük üstad maskeli olmalıydı onun dışında geri kanal şeyler iyiydi zaten müzik eski müzik olsa süper ötesi olacaktı şimdi sadece güzel diyorum bu bölüme eminim süper ötesi olacak

Birgün senin "güzel" diyeceğin, benim "süper" diyeceğim hiç aklıma gelmezdi :F

Orada müzik çalmasa bile ben yine süper derdim. Süperdi lan :F

Birgün senin "güzel" diyeceğin, benim "süper" diyeceğim hiç aklıma gelmezdi :F

Orada müzik çalmasa bile ben yine süper derdim. Süperdi lan :F

aga müzik işi bozdu orda ben eski müziğe konsatre olmuştum değişik müzik çıkınca çok şaşırdım bi de tekrar izlemedim daha süper olacak kesin :kiki: daha analiz yapamadım o ara babam telefonla konuşuyodu oraları tekrar izlemem lazım

- - - Ekleme - - -

tapınakçılar çıktıktan sonra reklam girdi ya küçük kardeşimle konuşuyom telefonda abi kurtları izliyon mu diyo tabi lan dedim :kiki: diyo abi tapınakçılar çıkmış süper süper aferin lan dedim adam olacan :kiki: kardeşim çok beğenmiş ama gece korkudan kaçırmış olabilir :kiki:

Maske sadece Poyraz'ın yanında gelen adam ve büyük üstat'ta yoktu. Büyük üstat yerine seçilmiş adam da karizma 0. Kesinlikle yanlış seçim.

Ama aklıma gelen şeyler şunlar:
1.)Belki bu adam bir sonraki bölümde ölür. Yerine Kuzey Vargın gibi müthiş karizması olan biri gelir. (İNŞALLAH)
2.)Bu gerçek Büyük Üstat değil.

1. daha mantıklı ve olursa muhteşem olur.

Ayrıca en yakın zamanda eski müziği istiyoruz :(
Yeniyi de koy, eskiyi de. Ama eski mutlaka olmalı :(

benimde aklıma 1 ihtimal o geliyor ama bence böyle olmicak neticede margarette orda ama inşallah gerçek büyük üstad bu adam değildir vede bidahaki toplantıda böyle acemilikler olmaz(SES MASKE)

aga müzik işi bozdu orda ben eski müziğe konsatre olmuştum değişik müzik çıkınca çok şaşırdım bi de tekrar izlemedim daha süper olacak kesin :kiki: daha analiz yapamadım o ara babam telefonla konuşuyodu oraları tekrar izlemem lazım

Hahahah :F Benim babam da telefonla konuşuyodu o sahnede :F

- - - Ekleme - - -

benimde aklıma 1 ihtimal o geliyor ama bence böyle olmicak neticede margarette orda ama inşallah gerçek büyük üstad bu adam değildir vede bidahaki toplantıda böyle acemilikler olmaz(SES MASKE)

Maskenin olmayışı senaristlerin işi. Onlar özellikle kimliğini belli ettiler bize.
Kimliğini belli etmekle nereden baksan adamın ömrünün 10-15 bölüm kısaldığını senaristler de biliyorlar. Mutlaka bir planları vardır senaristlerin. Yani inşallah öyledir.

vadici tesadüfü :kiki: babam normalde sesi kıs der vadi varken bişey demiyo zaten kıs dese bile ben kısmam :kiki:

Kumanda babamda olduğu için kendisi kıstı maalesef :(

Zaten babamla izlemekten nefret ediyorum. Her zaman kısık seste izliyo. Fazla sesten rahasız olur. Önünden kumanyı almak da olmaz.

Ben sesi iyice açmak istiyorum. Kumandayı alınca açıyorum. Zorla kıstırıyorlar :(

187. Bölümü tek başıma izlemiştim. Off ya Yüksk seste mükemmel oluyor :(

tapınak sahneleri çok daha süper olcak daha durun bu sadece ufak bi başlangıçtı büyük üstda o değil rahat olun onu polat halleder :kiki:

koy şöyle adamları seslere bak ya hepsi profosyönel ama şimdiki bebek sesli

Moderatörün son düzenlenenleri:

Kumanda babamda olduğu için kendisi kıstı maalesef :(

Zaten babamla izlemekten nefret ediyorum. Her zaman kısık seste izliyo. Fazla sesten rahasız olur. Önünden kumanyı almak da olmaz.

Ben sesi iyice açmak istiyorum. Kumandayı alınca açıyorum. Zorla kıstırıyorlar :(

187. Bölümü tek başıma izlemiştim. Off ya Yüksk seste mükemmel oluyor :(

aynen beni tarif ettin ama şöyle bişey var babam fazla duymadığı için sesi baya açar :D tabi ben malatya ya gelince dedemle izliyorum artık o da kısık sesle izler ama ben vadi varken kumandayı alır sesi baya açarım yine de istediğim kadar açamıyorum tek olduğum da sonuna kadar açarım harika oluyo ya süper oluyo
annem bana sağırmısın diyodu vadi varken son ses açardım kıs biraz diyodu kısmıyodum ama vadi bu ana vadi diyodum :kiki:

- - - Ekleme - - -

müziğe kurban be harika harika

- - - Ekleme - - -

off müziği bak ya of of of

aynen beni tarif ettin ama şöyle bişey var babam fazla duymadığı için sesi baya açar :D tabi ben malatya ya gelince dedemle izliyorum artık o da kısık sesle izler ama ben vadi varken kumandayı alır sesi baya açarım yine de istediğim kadar açamıyorum tek olduğum da sonuna kadar açarım harika oluyo ya süper oluyo
annem bana sağırmısın diyodu vadi varken son ses açardım kıs biraz diyodu kısmıyodum ama vadi bu ana vadi diyodum :kiki:

Babamın kulaklar çok iyi duyar. O yüzden hiç açmaz :(

Yüksek seste müthiş hatta müthiş ötesi oluyor gerçekten. Yalnızken yüksek seste ayakta izlemiştim heyecandan :F Oturduğumda olduğum yerde zıplıyodum zaten :F

gladio çalınca ben yerimde duramam pek o da son bölümlerde çalmıyo ağzımla o müziği yapıyorum aga :kiki:

gladio çalınca ben yerimde duramam pek o da son bölümlerde çalmıyo ağzımla o müziği yapıyorum aga :kiki:

Gladio müziği müthiş bir şey ya. Bütün bölüm,100 dakika boyunca o çalsa yine sıkılmam.

Kaç bölümdür ben de bekliyorum. Ama hala yok :(

ne sıkılması ben camdan uçarım heralde 100 dk fazla olur bizi uçurur aga :kiki:

Bence asıl sorun şu: KGT Timinin bu kadar SALAK olması, Akif hariç. @takas @34rcp44

ne salağı olm hepsi şeytan gibi :kiki: erhan baya güldürdü ya adamım benim eski vadide başroldü be :( kolu gitti adam bitti :(

- - - Ekleme - - -

aynura harikaydı bu bölüm ya çok güzel

%100 katıksız salak hepsi. Koskoca KGT, Polat'tan daha özel yetiştirilmiş kişiler. Ama b*ktan muhabbetler, ciddiyetsizlik, aşk meşk, salakça hatalar...

%100 katıksız salak hepsi. Koskoca KGT, Polat'tan daha özel yetiştirilmiş kişiler. Ama b*ktan muhabbetler, ciddiyetsizlik, aşk meşk, salakça hatalar...
noluyo olm sana psikopata bağladın iyice ne salağı :wink: ayrıca polattan daha özel yetiştirilmiş kişiler değil alakası yok polat ne eğitimlerden geçti be hey gidi hey
hepsi akıllı adamlar aşk tabi olacak