Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm Yorumları

Moderatörün son düzenlenenleri:
bugün izledim bölümü tamam bölüm güzeldi ama tapınakçılarda hayal kırıklığı yaşadım Gökhan Abiyi ilk defa bu bölümde beğenmedim o eski müzik zaten süperdi ne gerek vardı bu yeni müziğe bare o müziği biraz değiştirip uyarlasaydın vede tekrar söylüyorum kim ne derse desin o eski tapınakçı heyecanını kimse yaşamadı boşuna kendinizi kandırmayın.

Tapınakçılar hiç de hayal kırıklığı değildi. Birkaç eksik nokta vardı sadece.
Mekan ve maske.
Gökhan Kırdar'ın yaptığı yeni müzik çok güzel. Ama Poyraz'ın yürüdüğü sahneye eski müziği koysaydı keşke.
O sahnede gayet de heyecanlandım. Tam 10 dakika boyunca tüylerim diken diken izledim :D

Bence sezonun en iyi 2.bölümüydü bu bölüm süperdi tapınakçılar sahnesinde çok heyecanlıydı ayrıca çoğuda maskeliydi tek eksik büyük üstadın hayal kırıklığı yaratmasıydı

Tapınakçılar hiç de hayal kırıklığı değildi. Birkaç eksik nokta vardı sadece.
Mekan ve maske.
Gökhan Kırdar'ın yaptığı yeni müzik çok güzel. Ama Poyraz'ın yürüdüğü sahneye eski müziği koysaydı keşke.
O sahnede gayet de heyecanlandım. Tam 10 dakika boyunca tüylerim diken diken izledim :D

nasıl değildi ya bırakın kendinizi kandırmayı müzik hiçde tapınakçılara uygun değildi.bi kere büyük üstada hayal kırıklığı maske olmaması yönetmenin acemiliği dublajlar çocukça o eskisi gibi kaba gür sesli tapınakçılardan eser yok siz ne derseniz diyin

ben yeni müziği beğenmedim eskisi çok daha güzeldi tapınak sahnesini tekrar izlicem de fırsat olmuyo analiz yapamadım daha

- - - Ekleme - - -

gökhan kırdarın bu bölüm müzik seçimlerini pek beğenmedim gladio yukaç haftadır bekliyorum bi türlü çalmıyo o çalınca coşuyodum ben
ve en önemlisi eski tapınak müziğini bekliyodum yeni müzik olmamış hahuho falan güzel değil eski müzik osla varya of of of diyorum

ben yeni müziği beğenmedim eskisi çok daha güzeldi tapınak sahnesini tekrar izlicem de fırsat olmuyo analiz yapamadım daha

- - - Ekleme - - -

gökhan kırdarın bu bölüm müzik seçimlerini pek beğenmedim gladio yukaç haftadır bekliyorum bi türlü çalmıyo o çalınca coşuyodum ben
ve en önemlisi eski tapınak müziğini bekliyodum yeni müzik olmamış hahuho falan güzel değil eski müzik osla varya of of of diyorum

Yeni müzik bence müthiş ama bu konuyu geçelim.

Bu bölümün müzikleri çok yersizdi. Heleki Poyraz'ın yürüdüğü sahnede çalan o müziği oraya nasıl koydu Gökhan Kırkar hala anlamadım ya. Koysaydın oraya eski müziği cillop gibi olurdu :(

gökhan reyizin kredisi bizde sonsuzdur ona laf yok vadi vadiyse onun sayesindedir gelecek bölüme ayar çeker :wink: ama iş işten geçmeden eski müziği koymalı yeni müzik olmamış hiç beğenmedim

- - - Ekleme - - -

yav bi de neden içindeyim çalmıyo eski türküler falan onlar çalsın siyah ekran olsa bile uçar insan yemin ediyorum

gökhan reyizin kredisi bizde sonsuzdur ona laf yok vadi vadiyse onun sayesindedir gelecek bölüme ayar çeker :wink: ama iş işten geçmeden eski müziği koymalı yeni müzik olmamış hiç beğenmedim

Gökhan Kırdar'daki şu huyu hiç sevmiyorum: Her zaman yeni.

Yeni müziklere kapımız açık. Müthiş müzikler yapıyor zaten. Ona sözümüz yok. Ama insan eski müzikleri de duymak istiyor :(

şimdi arkadaşlar yönetmeni neden eleştirdiğimi daha iyi anlarsınız Allah aşkına tamam belki zindanda çekim yapmak yasaklandı geniş bi yer yok tamam eyvallah ama adamların seçilmesi kıyafetleri ve maskesizliğinden kim sorumlu yorum sizin... bi şuraya bakın
1271320.jpg
hxf33.jpg

Adamların kıyafetlerine bile çok özenilmiş ama şimdiki.......
unxzlwfwn82m2qzkcw97.jpg

poyrazın kıyafete bak ofsayt.

aynen bende o huyunu hiç sevmiyorum adam sürekli sürekli yeni müzikler yapıyo tamam süpersin de abartma eski müzikler vadiyi vadi yaptı zaten içindeyim çal hekimoğlu çal otoban çal selanik türküsü çal altın hızma çal yeşil başlı gövel ördek çal çal abi çal yav çal coştur bizleri

- - - Ekleme - - -

aga kıyafetleri aynı :kiki: :kiki:

şimdi arkadaşlar yönetmeni neden eleştirdiğimi daha iyi anlarsınız Allah aşkına tamam belki zindanda çekim yapmak yasaklandı geniş bi yer yok tamam eyvallah ama adamların seçilmesi kıyafetleri ve maskesizliğinden kim sorumlu yorum sizin... bi şuraya bakın
1271320.jpg
hxf33.jpg

Adamların kıyafetlerine bile çok özenilmiş ama şimdiki.......
unxzlwfwn82m2qzkcw97.jpg

poyrazın kıyafete bak ofsayt.

Kenarda duranların kıyafetleri eskiyle aynıydı. Sadece Poyraz farklı.
Büyük üstad'da maske yoktu. O çok kötü oldu.
Ve adamların sesi çocuk gibiydi :(

agalar durun bi tapınak sahnesi daha oturmadı 1-2 bölüme herşey oturur emin olun

aynen bende o huyunu hiç sevmiyorum adam sürekli sürekli yeni müzikler yapıyo tamam süpersin de abartma eski müzikler vadiyi vadi yaptı zaten içindeyim çal hekimoğlu çal otoban çal selanik türküsü çal altın hızma çal yeşil başlı gövel ördek çal çal abi çal yav çal coştur bizleri

Okurken bile coştum :F

- - - Ekleme - - -

Ayrıca biz daha önce hiç tapınakçılığa kabul için ayin izlemedik!
Farklı olması normal tabiki de.

Kenarda duranların kıyafetleri eskiyle aynıydı. Sadece Poyraz farklı.
Büyük üstad'da maske yoktu. O çok kötü oldu.
Ve adamların sesi çocuk gibiydi :(

bu yeni tapınakçılarda 3 tane hata vardı
-maske kesinlikle olmalıydı
-sese zaten girmiyorum
-büyük üstad seçimi %100 yanlıştı bu adam oynamamalıydı hadi oynadı yüzünde maske olmalıydı.
ve en önemliside müzik sahnenin içine tam anlamıyla etti.

aga bende coşarak yazdım zaten seninde coşman normal obaaaaaaaaaa :kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

aga kıyafetleri aynı :kiki: :kiki:

kıyafetten kastım maskeydi aga vede poyrazın kıyafet sence nasıldı bi söylesene adam resmen canavar olmuş içinde ya insan ona uygun bişey diker. :F

bu yeni tapınakçılarda 3 tane hata vardı
-maske kesinlikle olmalıydı
-sese zaten girmiyorum
-büyük üstad seçimi %100 yanlıştı bu adam oynamamalıydı hadi oynadı yüzünde maske olmalıydı.
ve en önemliside müzik sahnenin içine tam anlamıyla etti.

Maske sadece Poyraz'ın yanında gelen adam ve büyük üstat'ta yoktu. Büyük üstat yerine seçilmiş adam da karizma 0. Kesinlikle yanlış seçim.

Ama aklıma gelen şeyler şunlar:
1.)Belki bu adam bir sonraki bölümde ölür. Yerine Kuzey Vargın gibi müthiş karizması olan biri gelir. (İNŞALLAH)
2.)Bu gerçek Büyük Üstat değil.

1. daha mantıklı ve olursa muhteşem olur.

Ayrıca en yakın zamanda eski müziği istiyoruz :(
Yeniyi de koy, eskiyi de. Ama eski mutlaka olmalı :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato