Moderatörün son düzenlenenleri:
bugün izledim bölümü tamam bölüm güzeldi ama tapınakçılarda hayal kırıklığı yaşadım Gökhan Abiyi ilk defa bu bölümde beğenmedim o eski müzik zaten süperdi ne gerek vardı bu yeni müziğe bare o müziği biraz değiştirip uyarlasaydın vede tekrar söylüyorum kim ne derse desin o eski tapınakçı heyecanını kimse yaşamadı boşuna kendinizi kandırmayın.
Tapınakçılar hiç de hayal kırıklığı değildi. Birkaç eksik nokta vardı sadece.
Mekan ve maske.
Gökhan Kırdar'ın yaptığı yeni müzik çok güzel. Ama Poyraz'ın yürüdüğü sahneye eski müziği koysaydı keşke.
O sahnede gayet de heyecanlandım. Tam 10 dakika boyunca tüylerim diken diken izledim![]()
Haftaya bence 177 yi tahtından edecek bir bölüm geliyor inşallah yanılmam
ben yeni müziği beğenmedim eskisi çok daha güzeldi tapınak sahnesini tekrar izlicem de fırsat olmuyo analiz yapamadım daha
- - - Ekleme - - -
gökhan kırdarın bu bölüm müzik seçimlerini pek beğenmedim gladio yukaç haftadır bekliyorum bi türlü çalmıyo o çalınca coşuyodum ben
ve en önemlisi eski tapınak müziğini bekliyodum yeni müzik olmamış hahuho falan güzel değil eski müzik osla varya of of of diyorum
gökhan reyizin kredisi bizde sonsuzdur ona laf yok vadi vadiyse onun sayesindedir gelecek bölüme ayar çekerama iş işten geçmeden eski müziği koymalı yeni müzik olmamış hiç beğenmedim
şimdi arkadaşlar yönetmeni neden eleştirdiğimi daha iyi anlarsınız Allah aşkına tamam belki zindanda çekim yapmak yasaklandı geniş bi yer yok tamam eyvallah ama adamların seçilmesi kıyafetleri ve maskesizliğinden kim sorumlu yorum sizin... bi şuraya bakın
![]()
![]()
Adamların kıyafetlerine bile çok özenilmiş ama şimdiki.......
![]()
poyrazın kıyafete bak ofsayt.
aynen bende o huyunu hiç sevmiyorum adam sürekli sürekli yeni müzikler yapıyo tamam süpersin de abartma eski müzikler vadiyi vadi yaptı zaten içindeyim çal hekimoğlu çal otoban çal selanik türküsü çal altın hızma çal yeşil başlı gövel ördek çal çal abi çal yav çal coştur bizleri
Kenarda duranların kıyafetleri eskiyle aynıydı. Sadece Poyraz farklı.
Büyük üstad'da maske yoktu. O çok kötü oldu.
Ve adamların sesi çocuk gibiydi![]()
aynen bende o huyunu hiç sevmiyorum adam sürekli sürekli yeni müzikler yapıyo tamam süpersin de abartma eski müzikler vadiyi vadi yaptı zaten içindeyim çal hekimoğlu çal otoban çal selanik türküsü çal altın hızma çal yeşil başlı gövel ördek çal çal abi çal yav çal coştur bizleri
- - - Ekleme - - -
aga kıyafetleri aynı![]()
![]()
bu yeni tapınakçılarda 3 tane hata vardı
-maske kesinlikle olmalıydı
-sese zaten girmiyorum
-büyük üstad seçimi %100 yanlıştı bu adam oynamamalıydı hadi oynadı yüzünde maske olmalıydı.
ve en önemliside müzik sahnenin içine tam anlamıyla etti.