Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm Yorumları

tapınak sahneleri süperdi keşke eski mekan kullanılsaydı yeniden daha iyi olurdu bence onun dışında dehşetti

arkadaşlar öncelikle ben diziyi saat 23:00 e kadar izleyemedim malum kandil.Tam Tvyi açtığım anda tapınakçılar sahnesiyle karşı karşıya geldim.Yorumlarınıza bakılırsa siz beğenmişsiniz ama ben hiçde beğenmedim bu sezon tapınakçılarında içine ettiler resmen nedenmi;
1-Maskelerinin Olmayışı
2-O eski korkutucu etkisini yaratmaması ve hiç heyecan olmayışı
3-Büyük üstadın yüzünün görünmesi ve tipi ve sesi
4-Mekanın darlığı
5-Çekimlerin hep titremesi (amatör kameramancılar gelmiş heralde elazığdan)
6-O eski müziğin olmayışı
dahada sayabilirim..
yarın izlicem ama tapınak sahnelerini beğenmediysem diğer yerler pekte heyecanlı gelmez.
Son olarak bazı arkadaşlar bu adam Onur Tan düşmanı dicekler haklısınız ama bu sefer tek suç onda değil senaristlerinde cılkı çıktı nerde o 2005 deki tapınakçılar koskocaman yapım şirketi bi tane yabancı adam bulamazmı gidiyo büyük üstad diye bize amatör bi oyuncuyu getiriyo her neyse çok uzun oldu uzun lafın kısası TAPINAKÇILAR İÇİNEDE ÇOK GÜZEL ETTİNİZ PANA HELAL OLSUN.

eski tapınak müziği bundan daha güzeldi keşke eskisi kullanılsaydı

คlթєг ♣♥ ‏@alper222 2 sa #kurtlarvadisipusu dan sonra ben Alev Alatlı'nın kitabı alır okurum :):):):)

:kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

คlթєг ♣♥ ‏@alper222 2 sa Yine tadı damağımda kaldı bitmesin bir gün şu dizi 4-5 saat sürsün ya @yedinciadam @alibuhara @ACigdemBatur @mevlanayordem

adamım ya :D

- - - Ekleme - - -

#kurtlarvadisipusu onur tan ın yonetmenligi gitgide iyiye gidiyor yardimci yonetmen kader in etkisi olabilir bir sadullah senturk havasi var

yardımcı yönetmen iyiymiş :wink:

- - - Ekleme - - -

Sene başından bu yana kötü bölüm görmedim, tam 10.yıla özel bölümler izliyoruz her hafta. Perşembe'nin değişilmezi. #kurtlarvadisipusu

- - - Ekleme - - -

Babam, #kurtlarvadisipusu 'dan çok etkileniyor ya. Baba biri geldi seni soruyor dedim. 'sıkın kafasına' dedi.

hahaha :kiki: abartmış ama komik :kiki:

Bu bölüm bayağı beğenilmiş Twitter'da. Beğenilmeyecek gibi değildi. Müthişti bence.

Ama tabiki Vadi forumundakilker beğenmedi :F :F

Tapınak sahnesinde çalan müzik çok yersizdi. Gökhan Kırdar o müziği oraya nasıl uygun gördü acaba :(

Bilgisayar çöktü yarın yaptıracağız İnşallah.Bölümü bugün indiremicem malesef en erken yarın indirebilirim.Bilgisayarda olan bu sezonki Vadinin bölümleri ve Vadinin 300 den fazla müziğin silinme riski var:( İnşallah silmezler.Adamlara diyecem silmeyin diye

bugün izledim bölümü tamam bölüm güzeldi ama tapınakçılarda hayal kırıklığı yaşadım Gökhan Abiyi ilk defa bu bölümde beğenmedim o eski müzik zaten süperdi ne gerek vardı bu yeni müziğe bare o müziği biraz değiştirip uyarlasaydın vede tekrar söylüyorum kim ne derse desin o eski tapınakçı heyecanını kimse yaşamadı boşuna kendinizi kandırmayın.