Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm Yorumları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,751
Puanı
1,060
Efsaneler Efsanesi Kurtlar Vadisi Pusunun 192.Bölüm Yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölümüyle Kendi Gününde Kendi Saatinde bu akşam 20.00 de ATV ekranlarında..Sakın kaçırmayın..

Polat Alemdar için iyi şeyler olmayacak bu bölümde. Tercih yapmak zorunda kalacak. Yine hareketli bir bölüm olacak kısacası.

Beklemedeyiz. İnşallah güzel bir bölüm olur göründüğü gibi.

tercih meselesi olmaz polat poyraz ile uğraşamaz artık bence polat elife bakan kızı kacırıp çocuğunu ve sevgilisini isteyecektir

bol çatışmalı bol aksiyonlu bölüm bizleri bekliyor

Babam izliyor biraz takip ettim.Savcı Leyla'nın silahla ateş etmesi kendisine hiç yakışmıyor.Mümkünse o silahı o kadının eline vermesinler.Poyraz karakterinin köpekleri öldürtmemesi diziye kafadan bir + vermeme neden oldu.Ama izlemem için yeterli bir neden değil elbette.Dizi genel olarak aksiyonu bol bir bölümle izleyici karşısına çıktı.Ayrıca dikkatimi çeken diğer bir unsur Elif'in annesinin konuşurken iki ayrı ses çıkması.O diğer konuşmayı kim nasıl yapıyor,biri açıklayabilir mi?

Diziyi izlemeyen bir kişi olarak tarafsız yorum yapıyorum bunu da ek not göstereyim.

Babam izliyor biraz takip ettim.Savcı Leyla'nın silahla ateş etmesi kendisine hiç yakışmıyor.Mümkünse o silahı o kadının eline vermesinler.Poyraz karakterinin köpekleri öldürtmemesi diziye kafadan bir + vermeme neden oldu.Ama izlemem için yeterli bir neden değil elbette.Dizi genel olarak aksiyonu bol bir bölümle izleyici karşısına çıktı.Ayrıca dikkatimi çeken diğer bir unsur Elif'in annesinin konuşurken iki ayrı ses çıkması.O diğer konuşmayı kim nasıl yapıyor,biri açıklayabilir mi?

Diziyi izlemeyen bir kişi olarak tarafsız yorum yapıyorum bunu da ek not göstereyim.

Alt yazı yerine başka bir ses dublaj yapıyor. :)

Oha be atesli yerler süper olmus... Karahanli lafi gecti.. ayin yapacaklarmis :D offf offff :D

Geçen bölüme göre çok çok iyi. Arada durgunluklar olsa da çok iyi bir bölüm. Tapınakçıların olduğu her saniye müthişti. Bölümü yeniden izlemek farz oldu.

Yeni müzik de süper.

Tapınakçılar maskesiz olmamış maskeli daha bi karizmatikti.Bi de mekan çok dar açıkçası eski havayı yaratmamış. :(

Maske ve o kendi dillerinde konuşma unutulmaz bu sahnede bari alt yazılı olsaydı eskisi olması çok zor zaten ama yine de heyecanlandırdı. :D

Bazilari yine maskeli... oooooooo poyraz yikiliyor...

- - - Ekleme - - -

Poyraz'a ne oldu... oha Polat Geldi mekana...