Kurtlar Vadisi Pusu 192. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
müzik harika ötesi şu ana kadar her karaktere ayrı müzik yapılmıştı içlerinden belki de en iyisi poyrazın ki oldu müziği dehşet ötesi

- - - Ekleme - - -

O müzik çalmasa da kalpten giderim ben :D

aga korkmayın ha ben eskiden birazcık korkuyodum :kiki:

- - - Ekleme - - -

tabi o zaman küçüktük :kiki: gece yatarken aklıma gelince tırsıyodum :kiki:

Ben de korkunç şeyler izlediğimde aynı şekilde korkardım. Kapının arkası falan :D

bi de bizim mutfağın perdesinin arkasında saklanıyolar sanardım :kiki: dolaptan bi ışık yansıyo duvara onu görünce altına sı*ardım :kiki: :kiki: ne günler be o zaman çocuktuk vadi izledik hala izliyoruz sonunna kadar sonuna her zaman

- - - Ekleme - - -

pana film izleyicilerine dikkate almıyo sanarız ama aksine yorumları göz önünde bulundururlar her zaman bana sorarsanız bu yıl tapınak şövalyelerden bahsedip hiç göstermeyeceklerdi seneye bırakacaklardı ama herkes çok görmek istediği için erkene aldılar senaryoyu
geçen necati şaşmaz kadir çöpdemire konuk olduğunda da maskeyi daha uzun süre sonra çıkarıp olayı daha da gerçekçi yapmak istediklerini ancak izleyici biran önce yüzünü aç dedikleri için mecburen açtıklarını bu işlerin arz talep meselsi olduğunu söylemişti :wink: HELAL PANA

Seneye saklasalardı seneye için daha hayırlı olurdu. Bu sefer de seneye senaryo tıkanacak bu türlü.

yok aga ya senaristler maşallah zehir gibi seneye kim bilir ne yaparlar :D

- - - Ekleme - - -

ama o sahne harika olacak ya herkesin istediği beklediği sahneler

O sahne muhtemelen 22'den sonra olur ve o anlıklarda uçarız.

zap yapan herkes o sahnede durur perşembe günü kandil yatsı kaçta okunuyo

işte o kötü olucak ben ilk 1 30 saati izleyemicem camide olucam yatsıda 22 30 da biticek ama namaz herşeyden önemli yemişim vadiyi.

Kandil başka gün olsa %90 ihtimalle giderdik. Ama perşembe günü muhtemelen gitmeyiz camiye. Babamın kararı neticede.

Kandil başka gün olsa %90 ihtimalle giderdik. Ama perşembe günü muhtemelen gitmeyiz camiye. Babamın kararı neticede.

bunu bende çok düşündüm ama direk kafama dank etti tabikide camiye gidicem dedim neticede vadiyi herzaman izleyebiliriz ama bidahaki kandile çıkmaya fırsatımız olucakmı bide bu açıdan düşün ve baban gitmiyosa bile sen git

Agalar bana soundclouddan tapınakçılar müziğini bulur musunuz?

- - - Ekleme - - -

bunu bende çok düşündüm ama direk kafama dank etti tabikide camiye gidicem dedim neticede vadiyi herzaman izleyebiliriz ama bidahaki kandile çıkmaya fırsatımız olucakmı bide bu açıdan düşün ve baban gitmiyosa bile sen git

Tabii aga gitmek lazım

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato