Kurtlar Vadisi Pusu 190. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğrafları

FRAGMAN HARİKA ÖTESİ SÜPER OLMUŞ MÜTHİŞ MÜTHİŞ ben dün tv de gördüm tapınakçı kelimesini duyunca yerimden zıpladım resmen harika ya bir an önce perşembenin gelmesini bekliyoruz

1.Polat sonunda yüzünü açtı harika bişey bu on numara 5 yıldız :D
2 @Master.1000 aga o komutanın maketi :D
3.polatın tapınakçı falan olduğu yok arkadaşlar ne tapınakçısı @Yasin93 :D orda ben tapınakçıyım demesi kızının poyrazda olması ve onu kurtarmak için inandırıcı olmaya çalışmasındandır ve kendini inandırmak için gizli geçitin şifresini de vermiş polat.Büyük ihtimal kripteksten biliyodur.Yani polat tapınakçı falan değil alakası yok :d
4.amerikalılar yine elif in peşinde josef in ner neyiyse o kadın elif in peşinde gene ve poyrazla iş birliği halinde :D
5.seneye %5684654684684 TAPINAK SAHNELER MASONLAR GERİ DÖNÜYOR GELDE 3 AY BEKLE :(
6.Sezon finaline kadar her bölüm birbirinden heycanlı olacak bu kesin
7.Abdülheyle akif polatın peşinde
8.Karayla cahit polatı bulmak için mekanları basıyolar
GEL PERŞEMBE GEL...

- - - Ekleme - - -

.. @kvp aga dün akşam karadayıyı izledikten sonra foruma giremedim bi türlü bende açılmıyo siz girebildiniz mi

- - - Ekleme - - -

ve bence KÖRFEZ bölümleri iddaası doğru gibi off be :D

aga dün foruma giriş yoktu galiba admin geldi forum çöktü :kiki:

keşke 1 hafta falan hiç giriş olmasa öyle forumdan soğuyup bıraksam :D

İllüminati'nin sinyalini vermeye başladırlar.

O kadın diyo. Polat Alemdar'ın şifresiyle... falan.
Polat'ın şifresi ve Poyraaz. Şifre dediği bence Polat'ın Kriptex'ten öğrendiği bir şifre.

Bırakmak yok benim gibi az gir o zaman. :D

aga bazen acayip bunalıyorum bırakmak istiyorum ama sizin gibi kardeşlerim varken çok zor bu :d siz olmasanız var ya 2 dk durmam burda

- - - Ekleme - - -

İllüminati'nin sinyalini vermeye başladırlar.

O kadın diyo. Polat Alemdar'ın şifresiyle... falan.
Polat'ın şifresi ve Poyraaz. Şifre dediği bence Polat'ın Kriptex'ten öğrendiği bir şifre.
kesin zaten orası işi oraya harika bi şeklide bağlayacaklar ve MASONLAR geliyo seneye offfffff

aga bazen acayip bunalıyorum bırakmak istiyorum ama sizin gibi kardeşlerim varken çok zor bu :d siz olmasanız var ya 2 dk durmam burda

- - - Ekleme - - -

kesin zaten orası işi oraya harika bi şeklide bağlayacaklar ve MASONLAR geliyo seneye offfffff

Masonlar ve o efsane müziği gelirse var ya düşünemiyorum bir de Kanal D'ye geçse.. :D

Masonlar ve o efsane müziği gelirse var ya düşünemiyorum bir de Kanal D'ye geçse.. :D

aga naaptın ya yavaş biraz bi anda hepsini söyledin heycanlandım :D en kötü bölüm bile 16 alır 20 yi geçeriz arada bir coşarız iyice o müzik masonlar off :D ne günlerdi be :D

Fragmanı 10 Kere İzledim Bölümü 100 Kere İzlerim Pana Hak Ediyor !

HD resimleri ekledin de HD fragmanı niye eklemedin @WesTxCoasT :D

Yeni Sezonda Kanal D yine almalidir.. Tamda Illüminatiler geri dönmüs iken.. Kanal D'de patlama olur..

bu bölüm dehşetül tapınaküllllll..ne üllller estirecek bu bölümmmmmmmm....bi dağa mı yerleşsek....anammmmm tapınakçılar geliyyoooo...