Kurtlar Vadisi Pusu 189. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam bir Sinema Filmi izledik dün aksam..

Kurtlar Vadisi Pusu
189.Bölüm

daha uzun bir süreline hafizalarda iz birakacak..

Bölümde silah sesi duymadık, çok az rastlanılan bir durum.

sanırım sadece araz ın makinisti vurduğu yerde silah sesi duyduk o da susturucu vardı

vadi tarihinin belki de silahsız en harika bölümüydü çatışma olmadan bu kadar heycanlanabileceğimizi hiç tahmin etmezdim vadi aştı artık

Bölüm şahaneydi. Ama Nazife Anne kurtarıldıktan sonra Ömer Baba kurtarılana kadar pek olay olmadı. Bence o aralara Mete Aymar'ı, Adil Bey'i falan koysalardı çok daha muhteşem olurdu.

Bölüm sadece Polat ve Poyraz arasında geçti. Bölümün tek olumsuz yanı bu.
Aynura bile birkaç sahnede oynadı sadece

bence çok daha güzel oldu tamamen onlara kitlendik olayı dağıtmadılar ama mete aymar olsa daha iyi olurdu
meteor gibiyim nafiz

- - - Ekleme - - -

şurup ihsan inşallah kaybolmaz ya bomba karakter olur ondan

tamam anlaşıldı aynura sahneleri az olunca sen sıkıldın

ben diyorum ki bu sezonun en iyi bölümüydü akıl oyunları merak heyecan acısından muhteşem ötesi bir bölümdü ekrandan bır sanıye bile ayrılamadım

Diğer yorumlarımı okusaydın keşke.

Eleştirdiğim tek nokta Sadece Polat ve Poyraz üzerinde gidilmesi. Bölümde neredeyse kimse yoktu. Sıkıldım demedim ayrıca.

Diğer yorumlarımı okusaydın keşke.

Eleştirdiğim tek nokta Sadece Polat ve Poyraz üzerinde gidilmesi. Bölümde neredeyse kimse yoktu. Sıkıldım demedim ayrıca.

kızma kardeş ben sana bişey demedim sadece takıldım ayrıca bu dizi polat üzerine kurulu diğerleri önemli deil

- - - Ekleme - - -

o kadar çok polatsız bölümler seyrettik ki artık zamanı gelmişti bol polatlı sahnelere

- - - Ekleme - - -

kaldıkı adil bey mete aymara yoktu herkes vardı

Benim dediğim sadece şu. Nazief anne kurtarıldıktan sonra ki yerlere Mete Aymarlı sahneler güzelce yerleştirilseydi sezonun en iyi bölümü olabilirdi. Ama şu anda 3. ya da 4. durumda.

Akıl oyunları müthişti tabiki. Polat'ın kafa çok iyi çalışıyor

bu bölüm çüşül...süperülllll..vay be üllllllll...harıkulade ülllll..bide trenden nazife anaya nasıl da kurtardıülllllllllllllllll...bir bölümdüüüüü...:biggrin:

Abdülhey'le Cahit'in dımdızlak kaldığı yerde de bir teknenin olması, Polat'ın da Poyraz'a barajda teslim olması çok manidar

Tekneyle gelecekler muhtemelen, yoksa o teknenin orada ne işi var.

Gözümüzün içine içine sokmuşlar ama ben izlerken hiç farketmedim