Maskeli Fedai
Favori Üye
Bölümde silah sesi duymadık, çok az rastlanılan bir durum.
Bölüm şahaneydi. Ama Nazife Anne kurtarıldıktan sonra Ömer Baba kurtarılana kadar pek olay olmadı. Bence o aralara Mete Aymar'ı, Adil Bey'i falan koysalardı çok daha muhteşem olurdu.
Bölüm sadece Polat ve Poyraz arasında geçti. Bölümün tek olumsuz yanı bu.
Aynura bile birkaç sahnede oynadı sadece
Bölüm şahaneydi. Ama Nazife Anne kurtarıldıktan sonra Ömer Baba kurtarılana kadar pek olay olmadı. Bence o aralara Mete Aymar'ı, Adil Bey'i falan koysalardı çok daha muhteşem olurdu.
Bölüm sadece Polat ve Poyraz arasında geçti. Bölümün tek olumsuz yanı bu.
Aynura bile birkaç sahnede oynadı sadece
tamam anlaşıldı aynura sahneleri az olunca sen sıkıldın
ben diyorum ki bu sezonun en iyi bölümüydü akıl oyunları merak heyecan acısından muhteşem ötesi bir bölümdü ekrandan bır sanıye bile ayrılamadım
Diğer yorumlarımı okusaydın keşke.
Eleştirdiğim tek nokta Sadece Polat ve Poyraz üzerinde gidilmesi. Bölümde neredeyse kimse yoktu. Sıkıldım demedim ayrıca.
kızma kardeş ben sana bişey demedim sadece takıldım ayrıca bu dizi polat üzerine kurulu diğerleri önemli deil
- - - Ekleme - - -
o kadar çok polatsız bölümler seyrettik ki artık zamanı gelmişti bol polatlı sahnelere
- - - Ekleme - - -
kaldıkı adil bey mete aymara yoktu herkes vardı
Sandal bişey ifade ediyor
Abdülhey'le Cahit'in dımdızlak kaldığı yerde de bir teknenin olması, Polat'ın da Poyraz'a barajda teslim olması çok manidar
Aga bende hiç farketmedimGözümüzün içine içine sokmuşlar ama ben izlerken hiç farketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?