Kurtlar Vadisi Pusu 189. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok süper bölümdü. Şu an Polat & Poyraz karşı karşıya. Çok heycanlı. :D

Nazife Anne kurtarıldıktan sonraki bazı sahneler dışında olağanüstü bi bölümdü. Helal olsun. 3 haftadır çok süper ilerliyoruz. :U

Sözün bittigi noktaya geldik.. Kurtlar Vadisi Pusu tarihinde en güzel bölümlerden birtanesini izledik.. Bölüme kelimeler yetersiz kaliyor.. Helal Olsun gercekten.. 16 asagi reyting gelirse, cok yazik olacaktir.. insallah 16+ gelir.. gercekten sinema film tadinda bölüm izledik.

Senaryo çok etkileyiciydi bu bölüm hiç sıkmadı tarihi bir bölüm izledik tek eksik mete aymardı. :D

arkadaşlar bölüm nasıldı özellikle @XanTier aga söyle tahmin ettiğimiz gibi bir bölüm geldimi ben yine izleyemedim
bizim camide kutlu doğum programı olduğundan dolayı

TWİTTTER DA VADİ FURTUNASI ESİYO HERKES YORUM YAPIYO YETİŞEMEDİM :D şu şurupçu ihsan yeni bir fenomen olabilir :D

biraz üzerine gidilirse bu şurup ihsan yeni fenomen olur Kurtlar Vadisinde

favori karakterim kurtlar vadisi ihsan artık 2 cümlesinde bir gülmekten ölüyorum :D

harbiden komik adam diyalogları iyi yazılsa yani daha komik yazılsa süper bi fenomen çıkar :D

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar bölüm nasıldı özellikle @XanTier aga söyle tahmin ettiğimiz gibi bir bölüm geldimi ben yine izleyemedim
aga süper bi bölümdü tek bir çatışma sahnesi yoktu ama acayip heycanlıydı süperdi

Fragmanda görüldüğü gibi çok süper bir bölümdü. İzlerken hayran kalırsın. 3 bölümdür çok iyi gidiyoruz. Sadece bölümün ortalarında bazı boş sahneler vardı. Ama genel olarak 188. bölüm gibi muhteşemdi. :ok:

- - - Ekleme - - -

Polat zekasını konuşturdu yine. Süper bölümdü.

- - - Ekleme - - -

TWİTTTER DA VADİ FURTUNASI ESİYO HERKES YORUM YAPIYO YETİŞEMEDİM :D şu şurupçu ihsan yeni bir fenomen olabilir :D

biraz üzerine gidilirse bu şurup ihsan yeni fenomen olur Kurtlar Vadisinde

favori karakterim kurtlar vadisi ihsan artık 2 cümlesinde bir gülmekten ölüyorum :D

harbiden komik adam diyalogları iyi yazılsa yani daha komik yazılsa süper bi fenomen çıkar :D

Şurupçu çok iyi ya. Ben çok sevdim onu. İnşallah kalıcı ve güzel bir karakter olur :D

o deilde forumun %98 i vadi izledi bugün helal olsun tüm forum üyelerine türkiye nin yapısını yansıttılar :D

- - - Ekleme - - -

şurupçu ihsan :kiki: adamım ya :kiki:

iyi ozaman yarın izleriz artık @takas aga ne yapışsın öyle ya hemen kışkırtmalara gelmişsin yine ban yicen sakin ol :D