Polat Şaşmaz
Favori Üye
senin avatar güzel gibi...bana at bakem bi....(e) ben anlamıyom internetten indirmeyi...
Mobildeyim aga sonra atarım
- - - Ekleme - - -
Süper bölüm ama atv icine edecek![]()
Aynen ya ne işin var stratejiyi değiştiriyon
senin avatar güzel gibi...bana at bakem bi....(e) ben anlamıyom internetten indirmeyi...
Süper bölüm ama atv icine edecek![]()
Senaryo çok etkileyiciydi bu bölüm hiç sıkmadı tarihi bir bölüm izledik tek eksik mete aymardı.![]()
Senaryo çok etkileyiciydi bu bölüm hiç sıkmadı tarihi bir bölüm izledik tek eksik mete aymardı.![]()
Hic farketmedim aga sen söyledin yeni aklima geldi![]()
aga süper bi bölümdü tek bir çatışma sahnesi yoktu ama acayip heycanlıydı süperdiarkadaşlar bölüm nasıldı özellikle @XanTier aga söyle tahmin ettiğimiz gibi bir bölüm geldimi ben yine izleyemedim
bizim camide kutlu doğum programı olduğundan dolayı
arkadaşlar bölüm nasıldı özellikle @XanTier aga söyle tahmin ettiğimiz gibi bir bölüm geldimi ben yine izleyemedim
bizim camide kutlu doğum programı olduğundan dolayı
TWİTTTER DA VADİ FURTUNASI ESİYO HERKES YORUM YAPIYO YETİŞEMEDİMşu şurupçu ihsan yeni bir fenomen olabilir
biraz üzerine gidilirse bu şurup ihsan yeni fenomen olur Kurtlar Vadisinde
favori karakterim kurtlar vadisi ihsan artık 2 cümlesinde bir gülmekten ölüyorum
harbiden komik adam diyalogları iyi yazılsa yani daha komik yazılsa süper bi fenomen çıkar
o deilde forumun %98 i vadi izledi bugün helal olsun tüm forum üyelerine türkiye nin yapısını yansıttılar
Her geçen gün artıyoruz![]()
o deilde forumun %98 i vadi izledi bugün helal olsun tüm forum üyelerine türkiye nin yapısını yansıttılar
- - - Ekleme - - -
şurupçu ihsanadamım ya
![]()