Kurtlar Vadisi Pusu 184. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Bölüm yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.

Efsane kendi gününde kendi saatinde Atv'de!

184_4.jpg

184_1.jpg

Son düzenleme:
süper bi bölüm olacak merakla bekliyoruz

büyük bi heycanla bekliyorum perşembe günü vadi günü sınav-ödev falan vız gelir bu gün benim için :D

Maç yüzünden özet düşük alacak. Özet'in 2. olma ihtimali yok

Polat Alemdar yüzünü açacak bu bölüm. Bu bölümün merak ettiren en büyük noktalardan biri bu. Hele ki geçen bölümdeki son sahne daha da merak ettiriyor bu bölümü. :)

Bizim ödev olsa ne yazar:D Bizim bütün hocalar vadici.Hocam akşam Vadi vardı yapmadım derim ne var bunda:D

- - - Ekleme - - -

Perşembe geldi be sonunda ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Atv canlı yayını açtım bir yandan sesi geliyor özetin yeni bölüme doğru tv başına gideriz. :D

vadi geç başlayacak kesin belli oldu özet çok yavaş gidiyo :D 21.30 da başlar :D

Dogrusunu söylemek gerekirse bu bölümü hic begenmedim böyle devam ederlerse reytingler cok düser

son yarım saat dışında hiç bir şey yoktu acilen masonları diziye dahil etmeleri lazım o eski merak kalmadı artık

Keyifle izledigim bir Bölümdü. Fragmandan alamadigim heycani, bölümde aldim. Bölüm genel olarak durgun gecsede, heycanli bir bölümdü. Gökhan Kirdar yine performansiyla hayran birakti..

Genel anlamda gercekten cok güzel bir bölümdü. Basta Pana Film ekibi olmak üzere, atv'ye de tesekkür ederiz. Bize bölümü nerdeyse reklamsiz izlettirdi..