Kurtlar Vadisi Pusu 182. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğrafları

fragmandan bişey anlaşılmıyo ama şu akifin kalemini bir an önce kırarlar inşallah.

AB'yide yükseltmemiz lazım aslında ihtiyar toplantıları olumlu katlı yapıyordu bu konuda birde tapınak gelse yada gizemli şeyler uçarız. :gitar:

yav aga anlamıyorum sizi akif i neden sevmiyonuz :D vadiye böyle güçlü isimler yakışır akif bana göre harika bi karakter yürüyüşü duruşu kendine olan güveni aklı zekası falan müthiş hee biraz havalı ama onu farklı yapan da o :D ben açıkçası akifi seviyorum ve bir an önce aynurayla sevgili olmalılar müzikleri bile çıkmıştı çok iyiydi :D şamil ve alptekin çok iyi ikili oldular dikkat ettiyseniz kgt 2 li takılıyo şamil-alptekin akif-aynura fatma-ismini unuttum :D

- - - Ekleme - - -

beyler ab yi takmaya gerek yok 3-5 zenginin evine koymuşlar totalin %8 i reklamcılarında bu gruba baktığı falan yok abc1 grubuna bakıyolar ab çok ufak bi kitle tınlamaya gerek yok

yav aga anlamıyorum sizi akif i neden sevmiyonuz :D vadiye böyle güçlü isimler yakışır akif bana göre harika bi karakter yürüyüşü duruşu kendine olan güveni aklı zekası falan müthiş hee biraz havalı ama onu farklı yapan da o :D ben açıkçası akifi seviyorum ve bir an önce aynurayla sevgili olmalılar müzikleri bile çıkmıştı çok iyiydi :D şamil ve alptekin çok iyi ikili oldular dikkat ettiyseniz kgt 2 li takılıyo şamil-alptekin akif-aynura fatma-ismini unuttum :D

- - - Ekleme - - -

beyler ab yi takmaya gerek yok 3-5 zenginin evine koymuşlar totalin %8 i reklamcılarında bu gruba baktığı falan yok abc1 grubuna bakıyolar ab çok ufak bi kitle tınlamaya gerek yok

bende onu diyom niye akif i sevmiyorlar diye :) akif süper karakter :) ama mirsad daha iyiydi

aynen aga mirsad ı öldürmeleri çok büyük yanlış oldu temirhan falan ölmeliydi mirsad çok iyiydi

aga bizde şaka yapıyoz dünkü çocukları polata değişecek değiliz tabi ki polat alemdar :D

Akif'e iyice uyuz olmaya başladım. Aynı Polat'ın kopyasını yapmaya çalışıyolar. Saçma sapan bi karakter olmaya başaldı. Diğer KGT elemanlarını sırf Akif'i önplana çıkarmak için daha beceriksiz gibi gösteriyoalr. Koskoca KGT ya. Bi tane mi zeki var. Hepsi zeki olduğu için KGT'deler zaten. Senaristlerin bu huylarına sinir oluyorum.