Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekleyemeyeceğim ve bir sonraki bölümü izlemeye başlıyorum şu anda. Bakalım ne kadar uzun

- - - Ekleme - - -

Daha ihtiyarlar'la görüşmedi. görüşmeye gitti. Yoldayken bölüm bitti. Öteki bölmüe başlıyorum şimdi

"Eğer onların teklifini kabul ederse İstanbul'un yedi tepesinden görünen bir ateş yanacak." dedi.

- - - Ekleme - - -

Bu ihtiyarlarla görüştüğü yer, Karahalı'nın öldürüldüğü yerle aynı

Bolumuun en guzel yeri Sencer ile Aksaçlinin buluşduğu andir. Çok ince mesajlar verildi ama her kes anlamaz.

hadi yardım edeyim de 1000 mesaj olsun sonra vadi farkı diyin

o zaman 1000 in altına düşer
neyse şu ekibin başındaki polatın koltuğında oturan adam kim bence başrol olsun reyting artar polat geçmişe de bakmış ölsün artık
Polat'ın koltuğuna oturmaya cesaret edemiyo o dediğin kişi. Oturduğu gün reytingler dibi boylar.

o zaman 1000 in altına düşer
neyse şu ekibin başındaki polatın koltuğında oturan adam kim bence başrol olsun reyting artar polat geçmişe de bakmış ölsün artık
nerelerdeydin yaaaaaaaa....gözümüz yollarda kaldı....destere gitti diye hayata küstünde spontan takılmaya mı başladın forumda.....s..a.

o sorun bende de var o zaman...antenine s..tığımının modemi gidip gelip duruyo ...diğer türlü sürekli gircemde olmuyo....forumun favorisi sağolsun.....qu.

bnm komple pc gitti neyse
konuya dönelim bu ihtiyarlar dedelerin devlet içindeki kolu mu her hafta birbirninin arkasındalar iş çeviriyolrlar milletin arkasından

bnm komple pc gitti neyse
konuya dönelim bu ihtiyarlar dedelerin devlet içindeki kolu mu her hafta birbirninin arkasındalar iş çeviriyolrlar milletin arkasından
bi şeyler çeviriyolar...orası bellide..181 bölüm dür onu öğrenmeye çalışıyoz zaten....:a..s.:

- - - Ekleme - - -

1000 yapak. Ssenin mesajları çıkarıp Vadi farkı deriz
laaa kaç mesaj olmuş....daha 1000 i geçmedik mi biz.....yoksa taksimetre boşa mı yazıyo günlerdir....

Ya takismetreyi sıfırladılar. Baştan başladık hgerhalde. Yoksa çoktan 1000'i geçtiydik

- - - Ekleme - - -

Ve büyük buluşma gerçekleşti.

Ya takismetreyi sıfırladılar. Baştan başladık hgerhalde. Yoksa çoktan 1000'i geçtiydik

- - - Ekleme - - -

Ve büyük buluşma gerçekleşti.
büyük buluşma derken....bir sürü büyük buluşma var...tüm buluşmalar büyük oluyor zaten...küçüğüne rastlamadım hiç....

Efe olarak doğdun, Ali olarak büyüdün, Polat olarak tarihe geçeceksin.

- - - Ekleme - - -

büyük buluşma derken....bir sürü büyük buluşma var...tüm buluşmalar büyük oluyor zaten...küçüğüne rastlamadım hiç....

Vadi izliyom aga.

Polat'ın ihtiyarlarla ilk kez görüştüğü bölümü

hımmmmmmmm..okey...:gitar:ahannnnnnnnndaaa...gitarımı buldum vadidaşlar....buradaymış gitarım...layn seni arıyodum günlerdir..notası kopasıca......:gitar::gitar:fırsat varken çalayım....bu şarkıyı tüm vadidaşlara armağan ediyom....:gitar:gökhan kırdardan mayası bozuk operasyon müziği.......hopaaa...:gitar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...