Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekleyemeyeceğim ve bir sonraki bölümü izlemeye başlıyorum şu anda. Bakalım ne kadar uzun :X

- - - Ekleme - - -

aga o bölümde şu cümle geçti mi?
polat alemdar onların teklifini kabul ederse istanbulun yedi tepesinden ateş yanıcak nazımım :D

bizim arkadaş o zaman iskenderin taklidini yapıyodu hep bunu söylerdi ezberledim resmen :kiki:

Daha ihtiyarlar'la görüşmedi. görüşmeye gitti. Yoldayken bölüm bitti. Öteki bölmüe başlıyorum şimdi :X

"Eğer onların teklifini kabul ederse İstanbul'un yedi tepesinden görünen bir ateş yanacak." dedi. :D

- - - Ekleme - - -

Bu ihtiyarlarla görüştüğü yer, Karahalı'nın öldürüldüğü yerle aynı :F

Bolumuun en guzel yeri Sencer ile Aksaçlinin buluşduğu andir. Çok ince mesajlar verildi ama her kes anlamaz.

o zaman 1000 in altına düşer :D neyse şu ekibin başındaki polatın koltuğında oturan adam kim bence başrol olsun reyting artar polat geçmişe de bakmış ölsün artık :D
Polat'ın koltuğuna oturmaya cesaret edemiyo o dediğin kişi. Oturduğu gün reytingler dibi boylar.

o zaman 1000 in altına düşer :D neyse şu ekibin başındaki polatın koltuğında oturan adam kim bence başrol olsun reyting artar polat geçmişe de bakmış ölsün artık :D
nerelerdeydin yaaaaaaaa....gözümüz yollarda kaldı....destere gitti diye hayata küstünde spontan takılmaya mı başladın forumda.....s..a.

o sorun bende de var o zaman...antenine s..tığımının modemi gidip gelip duruyo ...diğer türlü sürekli gircemde olmuyo....forumun favorisi sağolsun.....qu.

bnm komple pc gitti neyse :D konuya dönelim bu ihtiyarlar dedelerin devlet içindeki kolu mu her hafta birbirninin arkasındalar iş çeviriyolrlar milletin arkasından :D

bnm komple pc gitti neyse :D konuya dönelim bu ihtiyarlar dedelerin devlet içindeki kolu mu her hafta birbirninin arkasındalar iş çeviriyolrlar milletin arkasından :D
bi şeyler çeviriyolar...orası bellide..181 bölüm dür onu öğrenmeye çalışıyoz zaten....:a..s.:

- - - Ekleme - - -

1000 yapak. Ssenin mesajları çıkarıp Vadi farkı deriz :ok:
laaa kaç mesaj olmuş....daha 1000 i geçmedik mi biz.....yoksa taksimetre boşa mı yazıyo günlerdir....:kiki:

bi şeyler çeviriyolar...orası bellide..181 bölüm dür onu öğrenmeye çalışıyoz zaten....:a..s.:

- - - Ekleme - - -

laaa kaç mesaj olmuş....daha 1000 i geçmedik mi biz.....yoksa taksimetre boşa mı yazıyo günlerdir....:kiki:

Ya takismetreyi sıfırladılar. Baştan başladık hgerhalde. Yoksa çoktan 1000'i geçtiydik :F

- - - Ekleme - - -

Ve büyük buluşma gerçekleşti. :Z

Ya takismetreyi sıfırladılar. Baştan başladık hgerhalde. Yoksa çoktan 1000'i geçtiydik :F

- - - Ekleme - - -

Ve büyük buluşma gerçekleşti. :Z
büyük buluşma derken....bir sürü büyük buluşma var...tüm buluşmalar büyük oluyor zaten...küçüğüne rastlamadım hiç....:F

Efe olarak doğdun, Ali olarak büyüdün, Polat olarak tarihe geçeceksin.

- - - Ekleme - - -

büyük buluşma derken....bir sürü büyük buluşma var...tüm buluşmalar büyük oluyor zaten...küçüğüne rastlamadım hiç....:F

Vadi izliyom aga. :D

Polat'ın ihtiyarlarla ilk kez görüştüğü bölümü :X

hımmmmmmmm..okey...:gitar:ahannnnnnnnndaaa...gitarımı buldum vadidaşlar....buradaymış gitarım...layn seni arıyodum günlerdir..notası kopasıca......:gitar::gitar:fırsat varken çalayım....bu şarkıyı tüm vadidaşlara armağan ediyom....:gitar:gökhan kırdardan mayası bozuk operasyon müziği.......hopaaa...:gitar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,179
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil