Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Böyle olacağı belliydi aga.

aga yapma gözünü sevim organize olmak bizim işimiz daha önce neler neler yaptık onların forum tarihinde 4 sayfa olmuş konusu bile yok bizim ki 36 sayfa olmuş daha nolsun

aga biz söyledik teklif var ısrar yok

Fark yeniden 4 sayfa oldu ama yarın Perşembe geçer kesinlikle.

nıye 1saat yizinden reytıng rekoru kırılmıyor anlamadım

aga yapma gözünü sevim organize olmak bizim işimiz daha önce neler neler yaptık onların forum tarihinde 4 sayfa olmuş konusu bile yok bizim ki 36 sayfa olmuş daha nolsun
önemli olan sayfanın kaç olması değil...bizim bu gece bu konuda olmamızın ana amacı vadi olmadan perşembe gecesinin bir hiç olduğunu anlatmaktı...ama herkes yorumunu oraya yapınca f forumda perşembenin vadiye bağlı olduğu değil.....vadinin perşembeye bağlı olduğu ortaya çıktı ne yazıkki...üzgünüm ama kızsakta kavga da etsek bizler berencilerden kopamıyoruz....gerçekler bu malesef takas...

hızlı kardeşim konu bence acayip uçmuş daha nolabilir ki reyting konusunu da boşlamamak lazım meydanı onlara bırakamayız

dizi başlamadan özel mesajla uyarılsaydık böyle olmazdı

tamam aga ya merak etme bu sayfa gönüllerin 1.cisidir o dediğinide haftaya yaparız hem diğer haftaki bölüm daha süper olur ozaman tozu dumana katarız.

aga sebebi şudur onlar orda vadiye laf söylese bişey dese bizim cevap vermemiz lazım ve vadinin varlığını her yerde hissettirmemiz lazım
şu ana kadar yaptığımız organizasyonları söyletmeyin bana aga gücümüz ortada vadiciler olarak

aga ben herkese özel mesaj atardım ama atmadım niye öünkü malum konudan dolayı sizlere mesaj atmıştım hatırlarsınız bugün her dakka arkadaşlardan bişey istemek olmaz ayıp yani başka biri üstlenseydi bu görevi olurdu ama kimse yapmadı

- - - Ekleme - - -

Bırakak aga meydanı onlara eğlensin dursunlar
eğlenmek yok aga

valla ben bu bölümü baştan sona çok beğendim sadece sonları doğal olarak daha heyecanlıydı

bakın şuanda perşembe konusunda kimse yok emin olunki vadiceler olmazsa perşembe konusu 4 sayfayı geçmez.

forumun hareketlenmesinde vadicilerin emeği büyük biz olmassak konu olmaz konu olmazsa hiç bişey olmaz

şuan perşembe konusunda hiçkimse yok 34 de kaldı
haydi burda sohbet edek farkı açalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...