Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim mahallede aletler olsa vadi 30 u geçer be :D

- - - Ekleme - - -

helal PANA

Bircok kisi Polat'in hali cok SIKTI artik gibi yorumlar yapiyor.. Tabiki hepimiz hemen ayaga kalkmasini istiyoruz ama Pana Film suan en dogrusunu yapiyor. Adam ömrünün yarasini yedi. 2-3 bölüm sonra ayaga kalkarak, dizinin inandirilicigi tamamiyle ölürdü.. Senaristleri gercekten yürekten tebrik ediyorum. Diziyi gercekci bir sekilde sürdürüyorlar..

Ah ah bizim evde olsaydı en azından %0,03'lük küçük de olsa karkım olurdu :F

- - - Ekleme - - -

Bircok kisi Polat'in hali cok SIKTI artik gibi yorumlar yapiyor.. Tabiki hepimiz hemen ayaga kalkmasini istiyoruz ama Pana Film suan en dogrusunu yapiyor. Adam ömrünün yarasini yedi. 2-3 bölüm sonra ayaga kalkarak, dizinin inandirilicigi tamamiyle ölürdü.. Senaristleri gercekten yürekten tebrik ediyorum. Diziyi gercekci bir sekilde sürdürüyorlar..

Evet. Ama biraz daha hızlı olabilirdi. Milletin hiç sabrı yok. Çok densiz insanlar var.

- - - Ekleme - - -

ryting konusu farkı 2 sayfaya indirdi. Dİkkat dikkat. Acil takviye buraya :bağır:

Efsane dizi efsane bir bölümle ekrana geldi reklamları bile bazı dizileri yerle yeksan etti..

az kaldı agalar merak etmeyin polat bence bu sezon muhteşem bir şekilde diziye veda edicek.

atv, Kurtlar Vadisi Pusu'yu alarak Yillarin transferini yapti.. Kanal D zaten tamamen cöktü.. Persembeye harcadigi dizileri ile rekor kridi vallah...

Intikam dizi beklenmedik bir final yaparsa, sasirmam.. Dizi tam anlamiyla Vadiye resmen yem oldu.

Aslinda birisi Intikam dizisi baslamadan önce yapilan yorumlari yer alan bir baslik acsada, forum da kim neyin idaasini yapmis bakardik..

atv, Kurtlar Vadisi Pusu'yu alarak Yillarin transferini yapti.. Kanal D zaten tamamen cöktü.. Persembeye harcadigi dizileri ile rekor kridi vallah...

Intikam dizi beklenmedik bir final yaparsa, sasirmam.. Dizi tam anlamiyla Vadiye resmen yem oldu.

Aslinda birisi Intikam dizisi baslamadan önce yapilan yorumlari yer alan bir baslik acsada, forum da kim neyin idaasini yapmis bakardik..

aga ben açacam merak etmeyin uygun zamanı bekliyom :D

Takas yapar belki. :D

ben daha intikam başlamadan önce söylemiştim bu dizi ilk başlarda bi gazla uçar sonrada yer çekimi etkisini gösterir ve 10. bölümüde zor görür diye.

Öye konu açmayı düşündüm aga. Hem kilitlenir hem de ceza yerim.

Favoriforumum degil VadiForumum veyat KurtlarVadisiForumum.. Vadi heryeri alt üst etti..

vadi herşeyi uçurur herşeyii

bu fforumda tarihi bir başarıyı kaçırdı....kvp ......eğer tüm vadiciler yorumlarının en azından yarısını buraya yapsaydı bu gece.....bu vadi konusu bu haftanın günlük konular da dahil en fazla izlenen konusu olcaktı.....bu başarıyı altın tepsi ile geri iade etti vadiciler... bu gece polatla birlikte başka bir hayal kırıklığı da ffrorum vadi grubunundur....ne yazıkki berenci dediğimiz 3-5 arkadaş birlikte organize olduklarında neler yapabildiklerini gösteriyolar....ama bizde yok......intikamın kendi sayfası açıldığında revan en başta bizim yapamadığımızı yapcaklardır.....perşembe sayfası ilerleyen dakkalarda geçcektir bu sayfayı....şimdi herkes yarın buraya çullanırız diyecek ama bu önemli gecede buraya gelmeye üşenen arkadaşların yarın geleceğine inanan varsa çözümlemeyi yapsın.....bu gece vadi forum için büyük bir hayal kırıklığıdır....:T:chargrined: herkese iyi geceler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...