Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil bir bölümüdü ya?? Uyku muyku kalmadi.. Suan Yazete Yorum yagmurunu tutuldu... Bölüm tam bir patlma yapti..

beyler etkimizi heryerde hissettirmemiz lazım yarın burayı coştururuz

vadi patlama yaptı resmen

181.Bölümü atlatamadan Pana Film haftaya 182.Bölümün fragmani ile izleyiciyi yogum bakimina gönderecek..

vadiyi kimse durduramaz

Off ya. Hala etkisinden çıkamadım ben :O

Dilegim sadice insallah verdikleri emeklerine deyecek bir REYTING alir yarin.. Aslinda onlarin verdigi emegi ölcecek Reyting daha yok ama insallah en az 16 Reying alir yarin..

Off ya. Hala etkisinden çıkamadım ben :O

kolay kolayda çıkamayız valla ilk 1 saati beğenmedim sonra baktım saat 23:00 e geliyo dedim şimdi abdül eşrefin yanındaki adamı vurur savcıyı da kgt ekibi vurur bölüm yine biter dedim ama son 40 dakkasına bayıldım.

zaten kötü gelirse anlıklar....tns yi vururlar bir dahaki sefere.....(e)aynen onunla....

zaten kötü gelirse anlıklar....tns yi vururlar bir dahaki sefere.....(e)aynen onunla....

ilk saatleri çok güzel olmamasına rahmen sbtde 15 lere kadar çıktıysak Tnsde daha fazla çıkmamız lazım olduki çıkmadık gerçeği kimse değiştiremez her 2 evden birinde vadi izleniyo bizim 3 dairedede ayrı ayrı izleniyo denekler bizim mahallede olsa vadi yıkılır yıkılır

bu gece harika bir bölümdü.....özellikle finali bu sezonun en şok edici en ters köşe sahnesiydi....emeği geçenlere teşekkürler.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...