Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
camide çatışma sahnesi var .....leyla orda vurulcak büyük ihtimal...tns deki sıva - alçı işleri bu perşembeye yetişirde biterse eski reytinglerimize kavuşcaz..allah izin verirse....:butterfly:

aynen tns saçmalığı bıraksın artık biri düşüyo hepsi aynı şekil düşüyo naparsa yapsın boya badana bitsinde 15-16 lara dönelim :D

ben hala şok olucağımız sahneyi bekliyorum inşallah bebekin söylediği sahne leylanın vurulma sahnesi değildir

odur aga başka ne olcak şok olduk işte kimi bekliyodum ben şok oldum :D

151 Bin olmuş :Z

- - - Ekleme - - -

"
Kurtlar Vadisi Pusu son yılların en heyecanlı bölümü ile aynı gün ve saatinde Atv'de" yazıyo Yazete'de 😱 :oley: :oley: :Z :Z :oley: :oley: 😱

- - - Ekleme - - -

ben hala şok olucağımız sahneyi bekliyorum inşallah bebekin söylediği sahne leylanın vurulma sahnesi değildir

Bence değildir. Yani inşallah.

aga kim olcak başka :kiki: inşallah başka da vurulan olur ama bence dediği leyladır :D

151 Bin olmuş :Z

- - - Ekleme - - -

"
Kurtlar Vadisi Pusu son yılların en heyecanlı bölümü ile aynı gün ve saatinde Atv'de" yazıyo Yazete'de 😱 :oley: :oley: :Z :Z :oley: :oley: 😱

- - - Ekleme - - -

Bence değildir. Yani inşallah.

inşallah aga inşallah

- - - Ekleme - - -

aga kim olcak başka :kiki: inşallah başka da vurulan olur ama bence dediği leyladır :D

aga ben açıkçası leylanın vurulmasına şok olmam ha şok olucak kişi leylaysa eğer ölürse şok olurum :kiki:

yazetede 150 bini geçti mynette 110 bin oha oha :D

- - - Ekleme - - -

aga ben şaşırdım biraz çünkü hiç beklemiyodum leylanın vurulmasını :D

yazetede 150 bini geçti mynette 110 bin oha oha :D

- - - Ekleme - - -

aga ben şaşırdım biraz çünkü hiç beklemiyodum leylanın vurulmasını :D

aga artık bunlar vadi için çocuk oyuncağı vadinin hedefi daha yüksek :D

An itibariyle fragman toplamda 265 Bin izlenme sayısına ulaştı. :oley:

fragmanı gece yarısı paylaştılar şuanki saate göre izlenme çok iyi yarın rahat 1 milyonu geçer

bu saatte bu izlenme REKOR dur rekor

perşembe gecesi yada cumadan verseler fragmanı 10 milyonu rahat geçerizde işte vermiyolar hangi akla hizmetse.....[v]:ban:

bu saatte bu izlenme REKOR dur rekor

aga şok olcağımız sahneyi bulup ilk sayfaya ekledim bi bakın :D

- - - Ekleme - - -

perşembe gecesi yada cumadan verseler fragmanı 10 milyonu rahat geçerizde işte vermiyolar hangi akla hizmetse.....[v]:ban:

eee adamı illa çatlatcaklar bunlara kalsa hiç fragman vermezler :D şaka bir yana bölüm zor zoruna yetişiyo diğer diziler 3 4 günde çekimi bitiriyo ama vadi öyle değil.

aga şok olcağımız sahneyi bulup ilk sayfaya ekledim bi bakın :D
laaaaaaaaa...vışhhhhhhhhhhhhhh.....bu sahneyi fragmandan yavaş çekimle mi yakaladın....yoksa noumamı bu çekimi yavaşlatmış olarajk yakaladı....aynştayn emminin izafiyet teorisi gibi aklımı karıştırdı bu olay.....:ban:

ee çalışıyoruz aga istihbarat sağlam yakında onur tanda yolcu :D

- - - Ekleme - - -

ee çalışıyoruz aga istihbarat sağlam yakında onur tanda yolcu :D

Bu bölümde Adil'in elinde bile silah varsa herkeste silah var demektir. Bu da demek oluyo ki bol aksiyonlu bol heyecanlı süper bir bölüm geliyo :Z :oley: :Z :oley: :Z :oley: :Z :oley: :Z :oley:

- - - Ekleme - - -

Vuhuuu. Mynet + Yazete 300 Bin'e yaklaştı bile :Z

Daha 1,5 saat oldu 😱

Bu bölümde Adil'in elinde bile silah varsa herkeste silah var demektir. Bu da demek oluyo ki bol aksiyonlu bol heyecanlı süper bir bölüm geliyo :Z :oley: :Z :oley: :Z :oley: :Z :oley: :Z :oley:

- - - Ekleme - - -

Vuhuuu. Mynet + Yazete 300 Bin'e yaklaştı bile :Z

Daha 1,5 saat oldu 😱

Sencerle Adilin kapışması bakalım nasıl sonuçlanıcak? :D

aga nouma dizide oynamaz sette çekmiş işte :D

- - - Ekleme - - -

bu saatte bu izlenmeye ulaşmak imkansız bişey harbiden vadi aşmış oha diyorum :D
hızlı aga adamlar keyiflerinden mi çıkarmıyolar sanki :kiki: bölüm bitince montaj falan öyle hazırlıyolar vadi diğer dizilere benzemezz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...