Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aynen aga hele ki bu hafta tüm dizilerini 20.30 da başlatıyo özeti kısa tutuyo eğer vadiye de öyle yaparsa felaket olur

eğer bunuda öyle başlatırsa reytingler yine yükselmez yerinde saymaya devam eder.

Şöyle 5000 kişilik Vadici topluluğu tanıyo olsak da keşke onlarla Twitter'da isyan çıkarırdık eğer ATV ereken başlatırsa gene

bence panaya mail atmak lazım yada twıtter hesabından

Gecen hafta yapilan hata bu aksam da olursa, bu sefer cok fena etkileniriz..

Valla ATV'ye bi mesaj yolladım ama işe yarayacağını sanmam.

harikasın xantıer bende pana ya attım

- - - Ekleme - - -

şimdide atv ye atacam

herkes mesaj atmış...ama 20.45 de ekran başında olak yinede bellimi olur..bir gol daha yemeyek.....s..a.

- - - Ekleme - - -

bende pana foruma mesaj atacam bieazdan...... başbakana kadar yolu var.....:barbershop_quartet_

vadi forumunuda örgütlicez aslında ozaman sesimizi duyururz belki çünkü bazı oyuncular o forumu takip ediyormuş

reklam düzenine sadece atv karışabiliyor....ama pananın ricası tabiiiiki de kurumsal olarak ricası işe yarayabilir....ancak ne kadar müdahil olur konuya orası mechul...:mmm:

oyunculardan ziyade ben pana filmi şikayet için aradığımda telefona çıkan bayan şikayetlerınızı info@panafilm.com a yollayım diyor direk senaristlerin okugdığu adres

- - - Ekleme - - -

bence pana bastırırsa reklam işini çözer gerçi atv nınde işine gelir

ya geçen hafta görüldü hem erken başladı hemde reklam düzensizliği nedeniyle reytınglerde azalma oldu sonuçta kanal para kazanan bır kurum reklam verenlerde reytıngı yüksek olan yapımlara reklam verıyorlar.bence atv nınde işine gelir.

ancak ben prime time meselesinden anlamam acaba 21 15 te başlayınca prıme tıme gırmıyor mu
aydınlatacak arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım ben bu konularda epey bır cahılım de

bu pana ne anlama geliyo acaba....polatın ofisinde falan logoları var ama ....ne iş ne mafiş....

- - - Ekleme - - -

prıme tıme 20.00-23.00 arası...oluyor ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...