Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadı bakalım hayırlısı pana nın ajanı mısın takas kardeş senı dıkkate almışlar sonunda yüzünü açıyor

V2 nin ilk Fragman ile birleştirilmesini yanlış buluyorum! Hit kazanmak icin yapmayacaginiz yok!

V2 bölümün bombasini patlatti.. V1 den daha etkileyici olmus.. Polat'in kendisiyle yüzlesmesi, NEFES kesecek!! Efsane 2013 ilk Reyting patlamasiyla 31. Ocakta...

Son 2 gün..

V2 nin ilk Fragman ile birleştirilmesini yanlış buluyorum! Hit kazanmak icin yapmayacaginiz yok!

Ben birleştirmedim ama fragmanlar tek konu altında toplanıyor, o yüzden birleşmek zorunda. Ayrıca konuyu açtığın sırada 2. Fragman konuya çoktan eklenmişti. Ayrıca olayımız hit değil. Neyse konuyu bölmeyelim, aynı şekilde yoruma devam edelim.

Tek baslik en mantiklisi.. Bence Özet ve Karelerde bir baslik altinda yer almali.. Böylece her bölüme bir baslik acilir. Fragmanlar + Özet + Fotograflar..

yasin kardeşim konusu kapatılınca sinirlendi anlık olarak tartışmak saçma olur
vadi harbiden aştı artık perşembe süper olcak

Reyting toplamak için bence bu v2. Polat'ın yüzünü açmasını bekleyenleri bölüme çekmek için. Demekki güzel bir bölüm olacak. Rekorumu kırmak istiyolar sanırım.

polatın yüzü açılsın da aksiyon olmasa da olur onun duruşu bile yetiyo olmayınca olmuyo