Kurtlar VAdisi Pusu 179. Bölüm Fragmanı!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bak aga ben kendimce bir kanıya vardım polat diziye gireli 2 hafta oldu ve 181.ci bölümde 5 hafta olucak eğer 5 hafta boyunca yüzünü hala açmassa kuvvetli bi ihtimalle bu sezon sonu polat finish olucak.
aga kesin bi dille söylüyorum İMKANSIZ :D aga şunu artık bilmemiz lazım vadi polatsız olmaz yüzü müzü de değişmez polat sonuna kadar devam vadi son sürat devam

aga kesin bi dille söylüyorum İMKANSIZ :D aga şunu artık bilmemiz lazım vadi polatsız olmaz yüzü müzü de değişmez polat sonuna kadar devam vadi son sürat devam

ta aga zaten bizim temennimizde o :D
O çıkarsa zaten bende izlemem ama böyle oyalamaya devam ettikleri sürece seyirci kaybederler.Tamam polatın yüzü yanmış olabilir ama yüzü yanık olsa bile göstermeleri lazım ne o maskeyle bezlerle bizi oyalıyolar artık Necati döndü neden milleti keriz yerine koyuyular benim kızgınlığım buna diğer maskeli sağnelerinde adamın alnı belli oluyo yanıktan bi eser yok ne zaman polat oynamaya başlıyo yanık var Allah aşkına sen bu duruma ne diyosun

Bu adam kim??? Neden kafasında kapşon gibi bişi var?
2368Adsiz.jpg

yav aga ne alakası var yapma gözünü sevim senaryo bu şekilde ne yapsalardı necati şaşmaz balayıdan döndüğü gibi hiçbişey olmamış gibi yüzünü mü açsalardı sen de böyle düşünüyosan artık :D
aga adam 10 yıldır gece gündüz çalışıyo bizler için 1 ay tatile gitmiş çok mu feda olsun ona hakediyo adam maskeli işi vadiyi iyice tavan yaptırdı aga çok süper bi fikirdi polatın yüzü zaten 1-2 bölüme düzelir o sorun değil ben hiçte enayi yerine koyulduğumu sanmıyorum böyle bir diziyi izlettirdikleri için tüm pana çalışanlarına helal olsun diyorum
VARSA BUNDAN İYİSİNİ YAPABİLECEK HATASIZ YAPSINLARDA GÖRELİM YABANCILAR BİLE 30 DK DİZİ YAPABİLİYOLAR VADİ 100 DK 100 1 HAFTADA
benim fikrim böyle değişmez de kolay kolay 10 senedir büyük bi zevkle izliyorum 10 sene sürse 10 sene de izlerim

yav aga ne alakası var yapma gözünü sevim senaryo bu şekilde ne yapsalardı necati şaşmaz balayıdan döndüğü gibi hiçbişey olmamış gibi yüzünü mü açsalardı sen de böyle düşünüyosan artık :D
aga adam 10 yıldır gece gündüz çalışıyo bizler için 1 ay tatile gitmiş çok mu feda olsun ona hakediyo adam maskeli işi vadiyi iyice tavan yaptırdı aga çok süper bi fikirdi polatın yüzü zaten 1-2 bölüme düzelir o sorun değil ben hiçte enayi yerine koyulduğumu sanmıyorum böyle bir diziyi izlettirdikleri için tüm pana çalışanlarına helal olsun diyorum
VARSA BUNDAN İYİSİNİ YAPABİLECEK HATASIZ YAPSINLARDA GÖRELİM YABANCILAR BİLE 30 DK DİZİ YAPABİLİYOLAR VADİ 100 DK 100 1 HAFTADA
benim fikrim böyle değişmez de kolay kolay 10 senedir büyük bi zevkle izliyorum 10 sene sürse 10 sene de izlerim

ya aga sende bizi vadi düşmanı yaptın bende 10 seneden belli bıkmadan usanmadan izliyorum ama son bölüm vasat tı bu bi gerçek tmm polat oradan tabiki sapasağlam çıkmicaktı ama ilk maskeliyi ortaya koydukları anda keşke bu imajı verselerdi benim kızdığım nokta bu yoksa polat isterse 2 ay tatil yapsın dizide olmasın yeterki gerçekten öldüğünü bilmesinler dizi sezon sonunuda götürür.Onun için hata tabiki yapıcaklar neticede diğer süslü diziler gibi adamlar bi evin içinde 1 saat çekim yapmıyolar ama son bölümdeki yanık olayı tamamen mantık hatasıdır.hadi yüzünü yaktınız her tarafı yakmak ne oluyo ben onu anlamış değilim.:D

aga tamam sende haklısın ama adamların hakkını yiyoruz bu sezon pusu tarihinin belkide en iyi 2-3 sezonundan biri hatalar elbet olur dediğin gibi diğer diziler gibi 1 evde geçmiyo
bi de aga polat nasıl kurtuldu neler oldu bunlar flashbackle gösterilcek bence o zaman herşeyi anlarız ben onu bekliyom görmeden bişey diyemeyiz

aga tamam sende haklısın ama adamların hakkını yiyoruz bu sezon pusu tarihinin belkide en iyi 2-3 sezonundan biri hatalar elbet olur dediğin gibi diğer diziler gibi 1 evde geçmiyo
bi de aga polat nasıl kurtuldu neler oldu bunlar flashbackle gösterilcek bence o zaman herşeyi anlarız ben onu bekliyom görmeden bişey diyemeyiz

zaten tek umudumuz flashback eğer onuda yapmassalar yuh dicem :D

aynen aga sen de çok şey istiyon anlatsın da o da yeter :D :D yav aga küçük elifin fragmanda söyleidkleri süper ne tatlı konuşuyo ölmedi babam ölmedi :D

vadinin bu sezon maşallahı var.....otobanda benzinsiz uçuyo mübarek....vadiyi çekemeyenler polat olmayınca düşer sandılar ama düşenler reytingler değil....balata sapı oldu...:F

inşaallah bu bölüm beklentileri karşılar şu yüz olayınıda fazla uzatmasalar bari .artık zamanı geldi

Polat'in suanki hali gerceklik durumunu daha da artirmis. Tabiki cok üzücü ve kötü bizim icin. Ama bu sekil dizi gercekligini korudu.

Son düzenleme:
Polat İlk Sezondaki Gibi 2 Bölüm Sonra Yüz Nakli Yapacaktır
Fragmanı Beğenmedim .s
Önceki Bölüm Daha Güzel Di Ama Yinede İzleyeceğim .