aga kesin bi dille söylüyorum İMKANSIZbak aga ben kendimce bir kanıya vardım polat diziye gireli 2 hafta oldu ve 181.ci bölümde 5 hafta olucak eğer 5 hafta boyunca yüzünü hala açmassa kuvvetli bi ihtimalle bu sezon sonu polat finish olucak.
aga kesin bi dille söylüyorum İMKANSIZbak aga ben kendimce bir kanıya vardım polat diziye gireli 2 hafta oldu ve 181.ci bölümde 5 hafta olucak eğer 5 hafta boyunca yüzünü hala açmassa kuvvetli bi ihtimalle bu sezon sonu polat finish olucak.
aga kesin bi dille söylüyorum İMKANSIZaga şunu artık bilmemiz lazım vadi polatsız olmaz yüzü müzü de değişmez polat sonuna kadar devam vadi son sürat devam
yav aga ne alakası var yapma gözünü sevim senaryo bu şekilde ne yapsalardı necati şaşmaz balayıdan döndüğü gibi hiçbişey olmamış gibi yüzünü mü açsalardı sen de böyle düşünüyosan artık
aga adam 10 yıldır gece gündüz çalışıyo bizler için 1 ay tatile gitmiş çok mu feda olsun ona hakediyo adam maskeli işi vadiyi iyice tavan yaptırdı aga çok süper bi fikirdi polatın yüzü zaten 1-2 bölüme düzelir o sorun değil ben hiçte enayi yerine koyulduğumu sanmıyorum böyle bir diziyi izlettirdikleri için tüm pana çalışanlarına helal olsun diyorum
VARSA BUNDAN İYİSİNİ YAPABİLECEK HATASIZ YAPSINLARDA GÖRELİM YABANCILAR BİLE 30 DK DİZİ YAPABİLİYOLAR VADİ 100 DK 100 1 HAFTADA
benim fikrim böyle değişmez de kolay kolay 10 senedir büyük bi zevkle izliyorum 10 sene sürse 10 sene de izlerim
aga tamam sende haklısın ama adamların hakkını yiyoruz bu sezon pusu tarihinin belkide en iyi 2-3 sezonundan biri hatalar elbet olur dediğin gibi diğer diziler gibi 1 evde geçmiyo
bi de aga polat nasıl kurtuldu neler oldu bunlar flashbackle gösterilcek bence o zaman herşeyi anlarız ben onu bekliyom görmeden bişey diyemeyiz
yaparlar ya da polat herşeyi anlatır![]()
anlatmak yetmezzzz görmemiz lazım![]()
@47 ye baksanıza![]()