Kurtlar Vadisi Pusu 177.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Youtube linki ilk mesaja eklendi.

hoşbulduk aga :D polat dönüyo galiba

aga bu konuyu ben açtım 3 sayfa oldu buraya taşırmısın :D

sen döndün ya o bile yeter

- - - Ekleme - - -

buarada aynura savcı leylanın kız kardeşi cıkarsa şaşırmayın

sen döndün ya o bile yeter

- - - Ekleme - - -

buarada aynura savcı leylanın kız kardeşi cıkarsa şaşırmayın

sağolasın.
aga herkes öyle diyo galiba aynura leylanın gardaşı :D

- - - Ekleme - - -

konuyu birleştirdiğine göre gerçeği söylim :D vadi bölümüne 5 konu açmıştım konu limiti doldu fragmanı görünce dayanamadım konu dışına açtım :D affet aga :D

- Pusat'ı sorgularken birileri baskın yapıyo. Abdülhey orada vuruluyo. (Eğer baskın yapan Erkan ya da İstihbaratsa Pusat gerçek maskeli demektir.)
- Sencer yeni aksaçlı oluyor. Ama Eski aksaçlı ölmedi. Normalde Aksaçlı ölmeden yenisi seçilmiyordu. Eşref Bey ve Sencer bir önceki bölümde konuşmuştu heyeti toplamak için. Sencer orada heyeti ikna ettiyse Eski Aksaçlı'yı hain ilan etmiş olabilirler. Böylece yeniden bir seçim yapılmış olabilir.
- Erhan Mete'yi yakalıyor.
- Akif ve Aynura ellerinde şaraplarla ne yapıyor acaba.
- Rauf'u vuran kim? Heyet eğer onu hain ilan ettiyse Yeni aksaçlı Sencer yaptırmış olabilir.
- Leyla'nın başında örtü var. Demekki mezarlıkta. Mezarlıkta birini Polat'a benzetmiş olabilir. Ya da başka bir olaydır. Polat'ın geleceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
pusatın gerçek maskeli olması imkansız onu kim yazdıysa silsin imkansız ötesi

- - - Ekleme - - -

bahadır özdener onu yazdıktan hemen sonra silmiş acaba gerçek hesabı mı 179 a daha 3 hafta var yanlış bilgi

Off süper bu erhan gidici bence yasatmazlar leylanin rüya görme ihtimali cok yüksek maskelinin pusat olma ihtimalide baya bi az gibi keske bakmasaydim fragmana simdi persembeyi bekle

pusatın gerçek maskeli olması imkansız onu kim yazdıysa silsin imkansız ötesi

- - - Ekleme - - -

bahadır özdener onu yazdıktan hemen sonra silmiş acaba gerçek hesabı mı 179 a daha 3 hafta var yanlış bilgi

O tweet gerçek değil aga Fotoşok :)

aga fark attık ya yediremiyolar :d

yok aga bu sefer işi sağlama alacam gerçi hemen 5 puan ceza aldım ama

İntikam ın Fragmanı Daha Etkileyici Değil Ama Yine Ab de İntikam Zirvede Yer Alır Totalde 3.Olur Ama
Vadi Böyle Gider ise Totali Bırakmaz

Bu Arada Abdülhey Vurulduk dan Sonra Nasıl Konuşuyor :D
Bu Ara da Fragman Çok İyi .