Kurtlar Vadisi Pusu 175. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tek bır konuda saçmalık vardı Savcıyı konuşturmadılar Hiç bi gazetede yoktu haberi olduğu yerde polatın kızının o görüntüleri internetten izlemesi bence orası olmamış

kızı da bi şekilde öğrenecekti o yolu bulmuşlar oraası olmadı tabi :D adamlar bu ufak şeyleri de taksalar biz ayda 1 bölüm izleriz ancak film deil ki dizi :D

Bekleyin bu akşam size süper bi bölüm analizi yapacam okuldan gelince.

- - - Ekleme - - -

polat değil zaten hepsi oyun eğer o maskeli polatsa oyunu ihtiyarlar oynuyo demektir

Akşam analizimi oku aga çok süper fikirler atacam ortaya.

Bölüm süperdi.son 1 saati mükemmeldi.oyun içinde oyun var.maskeli polat gibi gözüküyor.ters köşe olabiliriz.alıştık artık bu sahnelere.en çok ters köşe olan izleyiciyiz.ama bence polat.çünkü polattan başka mematinin katilini kim bulsun ki.en iyisi diğer bölümü beklemek

Polat Alemdar ölmedi arkadaşlar, maskeli adam Polat Alemdar olması lazım. Polat Alemdar'ın yüzünü dahi göremedik ve dahası o maskeli adam çok gizemliydi, yani büyük ihtimalle o Polat Alemdar. Ayrıca Erkan'a yardım etmesi zaten bunun bir kanıtı.

ya ben dıyorum kı maskelı adam polat deıl ama senın dedıgın gıbı erkanın yardım etmesı kafamı karıştırıyor.ya senarıstler polatın balayında olması hasebıyle maskelı olan şahsı bize polat dıye kekleyebılırler.biz öyle düşünelım dıye yapma ıhtımallerı bana göre cok yüksek bır çok kişi maskelının polat oldugunu dusunuyor.bence bunuda başardılar.amma bu aralar hep ters köşe yaptıklarından bence suprız bır ısım cıkabılır

Bu arada ihtiyarlar heyetinde hain belli oldu. Hain Sencer Bey. Son sahne biraz şok edici bitti, yani ters köşeye yatırdı bir bakıma izleyenleri. :)

Bekleyemezdi zaten. Aslında onun bunu yapacağı belliydi çok gizemliydi. Ayrıca ihtiyarlar heyetinde hain olduğunu sürekli dile getirmesi ayrı bir olaydı. Hain olarak Faruk gözüküyor. Sencer'in müthiş planı, Semih'in iş bitirici hareketleri ve Erkan'a karşı tuzak, bu olayları buralara kadar getirdi. Bu olayları ancak Polat Alemdar çözebilir.

her hafta birbirinden güzel bölümler izliyoruz. Bu Bölümde Vadi ekibi bu dizi de hicbir Karakterin senaryo dan daha önemli olmadigini göstermis oldu...

Bu sezon farklı bir sezon oldu. Mesela senaryo sürekli tekrar etmiyor, farklılıklar göze çarpıyor. Gizemler zaten fazlasıyla ön planda, izleyiciyi ters köşeyi yatırmaları da ayrı bir başarı. :)

Abdülhey'in ölümünden beri olan en güzel ters köşeydi. Kamburu da unutmak olmaz ama :)

Az önce Kanaltürk ANA Haber'de "Polat Alemdar Sehit Oldu" haberi yayinlandi.. | ... - TV'de bir cok kanal habeleri veriyor..

reklam aga hepsi vadiden reyting kazanmaya çalışıyolar :D