Kurtlar Vadisi Pusu 171. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi Pusu 171.Bölüm

Vallah ben artik baska birsey ekleyemiyecegim.. Haftaya Kurtlar Vadisi Suriye izleyecegiz. TÜM Türkiye hazir olsun! 29 KASIM gelmek bilmez artik...

171.Bölüm Kurtlar Vadisi Pusu TARIHINDE en güzel bölümlerden birtanesidir. 14 reytingden az alirsa, bu bölüme cok yazik olur..

Pana Film "Suriye" meselesini resmen üstlenmis.. Yemin ederim Türkiye'deki bu sacma sapan RTUK politikasi olmasa, Kurtlar Vadisi'nde kanimizi donduracak sahneler olur.. Ama Yapimin eli kolu bagli.. Kan lekesine sansür, en ufak bir abartida, hemen ceza.. Adamlar neyapsin...

Bu bölümde hersey vardi.. Hem Devlete dair mesajlar vardi hemde Suriye'ye.. Basta NECATI SASMAZ olmak üzere tüm ekibe buradan herkesin adina tesekkür ediyorum.. Bu Bölüm ile Necati Sasmaz'a hayranligim bir okadar daha da artti..

Allah yollarini acik tutsun..

Kurtlar Vadisi Pusu dün aksam belki reytingde bekleneni alamadi, (bana göre alamadi) ama basta sosyal medya olmak üzere bütün gözler Vadi'ye cevrildi.. Izleyende izlemeyende yine izledi..

172.Bölümü zaten tarif edemiyecegim.. Nasil Yorum yapacagiz bilmiyorum.. Ama su kesin Kurtlar Vadisi tarihinde en dehset bölüm geliyor!