Kurtlar Vadisi Pusu 170.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler bu bilinen bir hikaye tum istihbarat guruplarinda ikili calisan cok kisi olur. ezelde bu son bolum gibi binlerce sahne oldu oyle ilac vererekte olaylar basitce cikmadi kanirta kanirta cikardi. ezeli izlemiyince kurtlarla idare ediliyor iste :))))

170.Bölüm

Tarihi bir bölümdü.. Bu bölüme degerlendirmek icin artik kelime bulamiyorum. Yeni Bölüm basladiginda Jenerik'i duyunca zaten, "Pusu" kelimesi sanki uctu gitti. 170.Bölümünde Jenerik müzigin ilk versiyonu kullanildi. Simdi Jenerik tamamiyle oturdu..

Bölüme gelince.. Sözün bitti yerdir.. Hic bir sekilde degerlendiremiyecegim. Bu Bölüm sadice izlenir. Polat'in son ümidi Baskandi, o da bosa cikti.. Polat resmen cöktü.. Polat Alemdar uzun bir süre kendisini toparliyamiyacak herhalde.. Aslan Akbey'in sözleri, Polat'in aglamasi, arka planda calan müzik ile orada ki duyguyu TÜM seyirciye mütis bir sekilde aktardi.

Kurtlar Vadisi tarihinde cok önemli bölümlerden, hemde bir okadar güzel bölümlerden biriydi... Eskiye dayanan detaylar nerdeyse hepsi ortaya cikti..

Bir Efsaneyi daha da kaybettik.. Bu bölüm ile Zaza'ya da veda ettik.. Üzüldüm acikcasi, piskopat halini herkez cok ariyordu ama bir türlü o haline gelemedi.. Polat Zaza'yi semsiye altina almisti. Komediye yöneldi.. Ne olursa olsun, ölmemesini isterdim yine.. Neyse, Kurtlar Vadisi bu ne ilk ne de son ölüm.

Zaza'nin vurulma sahnesin de uyugulanan SANSÜR resmen fiyaskoydu.. O kadar agir bir sekilde sansür uygulanmisti ki, pes dedirtti gercekten.. RTÜK'ün sansür politikasini zaten hic bir zaman icin anlayamiyacagim.

Tüm Pana Film ekibine herkezin adina yürekten tesekkür ediyorum.. Allah yollarini acik etsin..

Son düzenleme:
Süper ötesi bir bölümdü eskileri hatırlattı bize bu sezon vadi bir başka enfes kısacası başkanı alırlarken çalan uzun yeni cendere müziği müthişti.