Kurtlar Vadisi Pusu 165.Bölüm Fragmanı

Link Yenilendi...

- - - Ekleme - - -

Youtube linkini ekledim.Bir bakıyım dedim.sonra sesi feci çıktı falan sonra bilgisayar baştan başladı ey Allahım ya daha yeni oturum açıldı.10 dk ya gelirim İnşallah:)

bu yıl kurtlar vadisindeki değişiklik meyvelerini vermiş gibi görünüyor.İstenildiği zaman nasıl bir vadi ortaya çıktığını bu yıl görüyoruz.ve gönülden diyorum ki hoş geldin Kurtlar Vadisi. Ve üstelik memati yok .ÇAkırın ölümündede reyttingler artmıstı hatırlarsanız.;Vadi başladığında 7.sınıfa gidiyordum şimdi üniversite 3 .insallah vadi hep devam eder.

bu yıl kurtlar vadisindeki değişiklik meyvelerini vermiş gibi görünüyor.İstenildiği zaman nasıl bir vadi ortaya çıktığını bu yıl görüyoruz.ve gönülden diyorum ki hoş geldin Kurtlar Vadisi. Ve üstelik memati yok .ÇAkırın ölümündede reyttingler artmıstı hatırlarsanız.;Vadi başladığında 7.sınıfa gidiyordum şimdi üniversite 3 .insallah vadi hep devam eder.

Bir Vadici daha geldi hoşgeldi :D

Tek kelimeyle helal olsun. Vadi sezonun 4. Efsane bölümü ile persemebe gecesi yine hayati durduracak. Pana Film resmen Suriye konusunu, kendi meselesi gibi kaleme aldi. Helal Olsun gercekten. Isallah Kilis, Suriye yakinlarinda cekim olur diyecegim ama orasida suan güvenlik acisindan cok kötü. Kacinci yil olursa olsun, biz IZELYICISI olarak herzaman icin Kurtlar Vadisi dizisinin arkasinda olacagiz.

Yeni konsept olacağı belli değil olsa bile seneye olmaz

Kesin bişey yok ama yeni konsept olursa belli bi süre sonra olacak bahadır özdener öyle demişti

Bence 2015 de mutlaka olacak çünkü 2005 yılında eski vadide polat kripteksteki bilgileri 2015 te polat alemdara diye yollamıştı

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato