Kurtlar Vadisi Pusu 162.Bölüm V2 Fragmani

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
609

Kurtlar Vadisi Pusu, izleyicileriyle 10. yılda yine atv ekranlarında buluşuyor.

Sezon finalinde Memati Baş'ın düğün gecesinde vurulmasıyla yıkılan Polat Alemdar tetiği çektirenlerin peşine düşüyor. Memati'nin vurulmasının ardında kimler var?

Polat Alemdar ve ekibi, bir yandan bu sorunun cevabını ararken diğer yandan Türkiye'de yaşanan iç ve dış kaynaklı karışıklıklarla ilgilenecekler. Suriye'de yaşananlar Türkiye'yi nasıl etkileyecek?

İhtiyarlar başkanının uzun süredir üzerinde çalıştığı projeyi öğrenen Polat Alemdar bu projeyi hayata geçirebilecek mi? Projenin hayata geçirilmesi için Polat Alemdar ve ekibi neler yapacak, nasıl engellerle karşılaşacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu sezon atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'da olacak...

Kurtlar Vadisi sezonu açıyor

Kurtlar Vadisi Pusu, 10. yılına 13 Eylül Perşembe akşamı ATV ekranlarında merhaba diyor...

Geçtiğimiz sezon, Memati'nin düğününde vurulmasıyla Polat Alemdar'ı ve tüm izleyicilerini şok eden Kurtlar Vadisi Pusu, Polat'ın intikam yeminiyle yeni sezona hızlı bir giriş yapıyor.

Memati'nin düğün gecesinde vurulmasıyla yıkılan Polat Alemdar tetiği çektirenlerin peşine düşüyor. Memati'nin vurulmasının ardında kimler var?

Can dostunu kendi elleriyle toprağa veren Polat, bu pusunun arkasında
hangi kirli güçlerle karşılaşacak?

İhtiyarlar Başkanı neden ısrarla Polat'la görüşmek isteyecek? Başkanla buluşmaya giden Polat'ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Tüm bu soruların cevapları, Memati'nin vedası, Polat'ın intikam yemini ve çok daha fazlası,
13 Eylül Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 162. bölümünde olacak…

KURTLAR VADİSİ PUSU
10. Yıl
162. Bölüm

Yapım: Pana Film
Yapımcı: Raci Şaşmaz
Senaryo: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan
Yönetmen: Alican Güneşi Beklerken
Oyuncular: Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Ayşe Çiğdem Batur, Erhan Ufak,Emin Olcay, Serpil Tamur, Hakan Boyav, Cahit Kayaoğlu, Ali Sürmeli, Recep Cinisli,
Halil İbrahim Kalaycıoğlu, İbrahim Gündoğan,
İpek Tenolcay, Sema Şimşek, Görkem Sevindik, Pınar Tuncegil, Adnan Erdoğan, Levent Çiçek, Erdoğan Aydemir, Süleyman Karadağ, Ferdi Merter, Buminhan Dedecan, Gülçin Çakır, Cansu Kanlıkaya ve Kuzey Vargın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aman Allahım İnanılmaz bir fragman bu ne böyle polat mematinin intikamı alıyor süper müzikler çekimler aksiyon sahneleri inanılmaz diyecek söz bulamıyorum bu sezon en süper sezon olacak gibi yeni isimler gelmiş ülkeyi ben yöneteceğim diyor süperrr

Inanilmaz bir fragman olmus, Memati ye veda ediyoruz bu fragman da resmen öldügü söyleniyor. Polat o acimasiz eski günlerine dönüyor belliki Yasar Aga yi da öldürüyor ve dizi ye yeni karakterler katiliyor.

Mematiyi aratmayacaklar belli oldu şüphelerim vardı ama bu fragman inanılmaz herkez fikir değiştiricek bu intikam eskisi gibi olacak artık acıma yok helikopter baskını süper yaşar ölecek

Süper olmuş fragman, aksiyon hiç bitmiyor, Polat'ın intikamı çok fena olacak.

Bu fragman ile, ilk bölümü şimdi daha iyi anlıyoruz. Ve böylece Memati Baş ölüyor ve Polat Alemdar intikam peşine düşüyor. Bol aksiyon, bol maceralı bir sezon olacağını bu fragmanda görüyoruz. Şok edici bir fragman belkide. Bu fragman öncesine kadar Memati'nin ölmeyeceğini, diziye devam edeceğini düşünüyorduk, ama bu mümkün olmadı ve Memati artık dizide yok ya da gerçek ismiyle Gürkan Uygun artık dizide yok. Memati'nin intikamını almadan Polat'a huzur yok. Memati'nin ölmesi, diziyi hareketlendirme anlamında iyi oldu, ama izleyiciyi üzdüler. Yeni sezonda fazlasıyla hareketlilik olacak. Dizinin reytingleri artacaktır diye düşünüyorum. Bu sezon, diğer sezonlardan çok farklı olacaktır. 'Kurtlar Vadisi' dizisi, 10. Yıla giriyor ve son sezonu olacak, farklılıklar olacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonu hayırlı olsun. Umarım başarılı bir sezon olur, ki başarılı bir sezon olacağına eminim.

Kurtlar Vadisi Pusu 10.YIL

Vadi Sezonu DEHSET bir sekilde aciyor. Bu nasil bir Bölüm olacak, allah askina?! Persembe aksami yer yerinden oynacak. Diziyi izlemeyen, izlemeyi birakanlar bile eminim ki bu bölümü izleyecekler. Herseyi gec sirf bu Memati'nin durumu icin acip bakacaklar... MUHTESEM bir bölüm geliyor!! Yemin ederim bu bölümün Ratingi ölcülmez!! Birak bu bölümü, Kurtlar Vadisi'nin bu sezon Ratingini ölcemezler. Memati'nin ölmesi cok dogru oldu. Onun dönemi kapanmisti artik. Memati'nin ölümü ile dizinin keyifine doyum olmaycaktir. Cok farkli bir Kurtlar Vadisi izleyecegiz. Bence bu Sezon ile yeniden eski havasina kesinlikle dönecektir.

Bu fragmanları görünce keşke bitmesin dedim forumlar yıkılıyor bu fragman çok büyük ses getirecek !

Hani Kurtlar Vadisinin İllimunatili bölümlerinde Polat'ı yakaladıkların Polat'ın nabzı atmıyordu ve onlar bir iğne yapıp Polat tekrar yaşama dönmüştü.Belki Memati'yi de kaçırıp öyle yapıcaklar ve Memati'yi hipnoz edip Polat'a düşman yapıcaklar.(Abdülhey'e yapmışlardıya.
) İyi senaryo yazdım ama dimi.

Uçtun aga

Hala Etkisindeyim Bu nasıl süper fragman 13 İple Çekiyorum Gelsin Hemen

Süper olmuş fragman en az 15 reyting garanti perşembe hemen gelsin bekleyemiyorum artık

Son düzenleme:
İlk çıkan Fragan 3.5 milyon kez izlenmiş aynı gün bu fragman çıksaydı düşünemiyorym sadece resmi sitede tabi vadi her yerde reklamını yaptı reyting falan umrumda değil bu sezon herkes izler süper olacak ya süper

Basarili ve bir o kadar iddiali bir fragman olmus..