Kurtlar Vadisi Pusu - 159.Bölüm Fragmanı

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
610
316972_245774825465407_110557232320501_745930_1079  854064_n.jpg

TIKLA

Kurtlar Vadisi Pusu - 159.Bölüm Fragmani

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bomba gibi bir Bölüm olacak!! Memati'den uzun zamandir bekledigim hareket geldi. Pusat iyice raydan cikmisti. Polat - Mete, Kendal - Kara sahneleri dehset olacak. Mezar daki catisma ve fragman da yer almayan bir cok sahne ile muhtesem bir bölüm olacagi kesin. Zaza'dan bakalim bu sefer ne izleyecegiz. Kara'ya yazik oldu, bakalim nasil sonuclanacak..

inanılcak gibi değil ilk defa vadi fragmanını unuttum halbuki onun için açtım bilgisayarı bende diyom ne yapacaktım ben bi eksiklik var ama neydi diyom :D hemen izleyip yorumu yapacam :D

of of of muhteşem süper harika inanılmaz bi fragman on numara bi bölüm bizi bekliyo mezarlık sahnelerine hastayım zülfikar ağa tekrar yer alıyo süper oldu bu zaza da sıkça gözükücek memati den kaç bölümdür beklediğim hareket nihayet çaktı ağzına pusatın ben izlerken deli oluyodum dünkü çocuk racon kesiyo süper oldu kara işkence görecek ama bişey olmaz tek kelimeyle harika bi bölüm olacak acayip heycanlandım gel de perşembeyi bekle :D

aga aslında unutmadım eve geldim dedim hemen fragman konusunu açim biri açmamışsa nolduysa aklımdan çıktı bi an yoksa vadinin fragmanını bile geceye kadar beklemiş adamım unutulur mu hiç :D

unutmuşsan ayıp edersin aga senin bir sözünü hatırlatıyım:

yemek yemeyi unuturum kurtlar vadisi ni unutmam:D

Fragman güzel olmuş, Memati'den on numara hareket :) Polat- Mete görüşmesi de süper olacaktır...

Bence füze ile ilgili bir şaşırtmaca var:D
Hem fragman başlarken bomba sesi vardı biterken de bomba sesi vardı yani şaşırtmaca:D
Ama Yine de Süper Bir Bölüm Bizi Bekliyor:D
Adamıma işkence edecekler:T :d :D

unutmuşsan ayıp edersin aga senin bir sözünü hatırlatıyım:

yemek yemeyi unuturum kurtlar vadisi ni unutmam:D
unutmadım zaten bilgisayarı onun için açtım :D bi anlık dalgınlık diyelim :D
Bence füze ile ilgili bir şaşırtmaca var:D
Hem fragman başlarken bomba sesi vardı biterken de bomba sesi vardı yani şaşırtmaca:D
Ama Yine de Süper Bir Bölüm Bizi Bekliyor:D
Adamıma işkence edecekler:T :d :D
adamım çok işkence gördü hiçbişey olmaz karaya :D

zaza sahneleri azaltılmalı hatta bu zaza diziden çıkarlılmalı dizinin kalitesini bozuyor !! Ayrıca pusat karakteri ön plana çıkarlılmalı alemin görmüş olduğu en büyük kabadayılardan süleyman çakırın oğlu sonuçta , bu dizide mematiyi öldürcek biri varsa o da pusattır... Ama pusatın yaşar agayla iş birliği yapı mematiye suiskat hazırlamaları şerefsizlik olur senaristler illa dizinin içine edecek süleyman çakır ın oğlu mematiyle dükman olcaka nerdeyse, çakırın kızı mematiyle evlendi , polat elifi unuttu elifin arkadaşı leylayla aşk yaşıyor yazıklar olsun senaristler !!!

ben zazayı severim kaliteli replikler verilirse on numara rol yapıyo zaten :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak